vrijdag 30 maart 2012

Feestje | 1 jaar Muffins At Tiffany's


Om te beginnen een kleine visualisatie oefening! Stel je voor: er hangen slingers aan de muren, kleurrijke ballons tussen de bomen, champagnekurken knallen in het rond en het terras is gevuld met vrolijk opgemaakt snoetjes. Dat is namelijk hoe het verjaardagsfeest van Muffins At Tiffany's er uit ziet - het is trouwens een tuinfeest! Nu je het feest op volle gang is en iedereen in de sfeer is, hef ik het glas -chingching- en maak ik tijd voor een toast. Wees gewaarschuwd, ik verval in clichés!

Wie had een jaar geleden gedacht dat ik nu nog steeds zou bloggen? Wie had gedacht dat ik echt zo doorzetten en langzaam evolueren? Ik niet in elk geval! 

De eerste keer
Toen ik een jaar geleden begon te bloggen, was dat vooral uit verveling. Mijn eerste blogpost ging over een paar schoenen...
Op zich stond er niets interessants in deze blogpost. Maar het is wel mooi om te zien hoe ik nu geëvolueerd ben. Herlees hier mijn eerste blogpost.

De foto's
De foto's die ik een jaar geleden poste, waren ook al niet om naar huis over te schrijven. Om de één of andere -onbekende- reden, vond ik het nodig om alle foto's te bewerken. En hoe! Ik had duidelijk niet veel kaas gegeten van dat soort dingen. 
Ik weet nog dat ik eigenlijk niet tevreden was met deze foto's, maar dat ik gewoon niet wist hoe ik het anders en beter kon doen. Een jaar later zien mijn foto's er gelukkig wel anders uit.

Weg vreemde composities, weg vreemde effecten en slechte belichting! Hellow sunshine en eenvoudige detailfoto's! 

De rubrieken
Een jaar geleden telde Muffins At Tiffany's enkele rubrieken. The Question Muffin, AAJKENDIE, Muffins Of The Month, The Commercial Muffin,... Allemaal gekke rubrieken die ik vooral in het leven riep bij gebrek aan inspiratie. Een jaar later loop ik over van inspiratie en zie ik deze rubrieken ook eerder als een belemmering :)

De blogstop / pauze
November was een erg drukke maand, waardoor het erg stil was op Muffins At Tiffany's. Ik had het erg druk voor school, maar ik was ook de goesting kwijt om aan MAF -laten we het voorlopig zo zeggen- te werken.   Een korte blogstop was voor mij toen de enige oplossing. Beging december was het dan weer zo ver en kreeg ik opnieuw zin om te bloggen :)

MAF 2.0
Begin december begon ik dus opnieuw te bloggen, maar dan met een -naar mijn gevoel- verbeterde versie van MAF. Ik noem het dan ook vaak MAF 2.0 . Er kwam een nieuwe, duidelijke lay-out en ik had echt zin om er opnieuw in te vliegen. Geen gekke rubrieken meer, maar gewoon schrijven over waar ik zin in had. Enkele dagen naar de geboorte van MAF 2.0 besefte ik pas hoe hard ik het bloggen -en alles wat daarmee gepaard gaat- gemist had.

Een jaar later
Zoals ik eerder al zei ben ik enorm blij met de manier waarop mijn blog geëvolueerd is. Onlangs mocht ik zelf naar mijn eerste blogevent gaan.
Ik geniet er ook enorm van om in contact te komen met lezers en andere bloggers. Een jaar later kan ik MAF niet meer uit mijn leven wegdenken!

Een tip
Een tip voor alle beginnende bloggers is dit filmpje van MissLipgloss. Ik zag het toen ik net begon te bloggen en het is me altijd bijgebleven.


Cadeautje!
Een verjaardagsfeest zonder cadeautjes is natuurlijk niet af! Vandaar dat ik later deze week een kleine winactie houd om dit te vieren!

Uiteindelijk wil ik ook jullie, de lezers, bedanken voor alles! Soms heb ik echt een baaldag en dan zijn er van die fijne reacties om het goed te maken :) Jullie zijn stuk voor stuk schatjes!
Bedankt!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie