donderdag 8 maart 2012

Event | OPI 6 maart 2012

Dinsdag 6 maart organiseerde OPI voor het eerst een Press/Blog event en yours truly  werd uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Indien je Muffins At Tiffany's 'leuk vind' op Facebook, had je dit natuurlijk al gezien.
Het was ook meteen mijn eerste blog event! OPI is zeker één van mijn favoriete nagellakmerken, dus voor mij was het allemaal erg spannend. Vooraf had ik geen duidelijk beeld van wat ik precies kon verwachten, maar ik had me voorgenomen om het gewoon op mij laten af te komen en er vooral van genieten. En dat, dat genieten, dat was zeker geen probleem!

Place to be was de Smets Premium Store in Brussel. Je vind er een verzameling van verschillende designermerken, zoals Alexander Wang en Dries Van Noten. Daarnaast zijn er ook meerdere high-end cosmetica producten te koop. Denk maar aan Bobby Brown, Bumble&Bumble, Essie en natuurlijk ook OPI. Smets Premium Store herbergt trouwens de eerste OPI Nail Bar in België. Een logische keuze dus om het blog event daar te houden :)

Ik werd warm onthaald en naar de 'Bowery' (voor wie het zich moest afvragen: dat is de lounge) begeleid. Daar kreeg ik een drankje en enkel hapjes. Altijd fijn natuurlijk! 
Een lekker stukje wrap, een hip slaatje en ... ja ik weet eigenlijk niet wat dat ene ding is :) Suggesties zijn welkom :D
Kijk hoe ik zorgvuldig mijn naam verdoezel :)
Elke aanwezige kreeg een naamkaartje. Aangezien dit mijn eerste blog event was en ik dus niet veel gewoon ben, vond ik dit geweldig :D

Een OPI Press / Blog event zonder massa's nagellak zou zijn als een varken zonder krulstaart, als een herfst zonder vallende bladeren en zo kan ik nog wel enkele vreemde vergelijkingen vinden. Eyecandy!

Nadat ik even onder handen werd genomen door het olijke OPI-team, is dit het resultaat. I like!

Over het wat en het waarom van dit event lees je binnenkort meer, hier op Muffins At Tiffany's :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie