vrijdag 16 maart 2012

Catrice | Absolute Eye Colour Quatro: Twinkle In The Eye

De 'Absolute Eye Colour Quatro's' van Catrice zijn alom gekend en geprezen. Terecht als je het mij vraagt! De verpakking is eenvoudig en compact en ook de kwaliteit is uitstekend. Toen het assortiment onlangs vernieuwd werd, werden ook de quatro's onder handen genomen. Tijd om er ééntje uit te testen dus!

Bij mijn allereerste quatro van Catrice - Never Let Me Go - had ik gemengde gevoelens. Het viel me op dat de pigmentatie van de vier kleuren enorm verschillend was. Zo waren de donkere kleuren heel goed, terwijl er toch één lichtere kleur was die haast onzichtbaar bleek wanneer ik hem aanbracht. Ik was dus toch een beetje benieuwd...


Ik koos voor het 'Twinkle In The Eye' palette, wat zowel warme als koude kleuren bevat. Het gaat hier ook om hele draagbare kleuren. Bij zulke kleine paletten vind ik dit wel handig. Op die manier zijn ze namelijk heel geschikt om mee te nemen.

Iets wat ik nog een beetje 'mis' bij de quatro's van Catrice, is een naam voor elke kleur individueel. Ik weet niet precies waarom, maar lijkt me wel leuk. Ik doe even een zeer flauwe poging om dit probleem op te lossen.

Baby Blue - Baby Pink
Chocolat Brown - Sparkling Aubergine
 Na het zien van bovenstaande foto's moet ik er waarschijnlijk ook niet meer bij zeggen dat het gaat om een erg shimmery palette :)

De pigmentatie is best wel ok. Niet overdreven, maar gewoon goed. Zowel Baby Pink als Baby Blue kunnen als highlighter gebruikt worden.


Et voilà, mijn zeer draagbare look :) Je vraagt je misschien af waar Baby Blue naartoe is, maar die zit gewoon onder mijn wenkbrauw bot en in de binnenste ooghoek. Op de een of andere manier lijkt hij dus minder blauw in bij deze look. Het ligt ook niet aan de foto of de belichting, het is gewoon zo :)
Indien je hem meer gaat opbouwen, is hij wel opnieuw echt blauw.


Momenteel loopt bij Kruidvat de stapelkorting-actie, dus als je nog mocht twijfelen over je aankoop is het nu zeker een goed moment om eens te proberen!

Catrice - 050 Absolute Eye Colour Quatro:Twinkle In The Eye  €4.49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie