zaterdag 24 maart 2012

Budget | Action Nagellak Remover Pads

Ik beken: ik ben verslaafd aan nagellak! Ik kan er dan ook enorm van genieten om mijn nagels te lakken. Iets wat ik echter minder aangenaam vind, is het verwijderen van mijn nagellak. Het is altijd een heel gedoe met watjes en nagellakremover... Bovendien heb ik nadien altijd het idee dat mijn nagels erg droog zijn. Toen ik deze nagellak remover pads bij Action zag, was ik uiteraard benieuwd. Misschien zorgde dit wondermiddel er voor dat al dat geklungel voorbij was...

Bij producten van Action is het vaak 'er op of er onder': of  het is echt een goed product, of  het is niets waard. Er zitten dertig pads in een doosje en de doosjes worden per twee verkocht. In totaal krijg je dus zestig pads voor slechts € 0.98 euro. Indien het 'er onder' is, ben ik in elk geval geen fortuin kwijt :)

De pads zijn iets kleiner dan een standaard wattenschijfje en zitten in een wit doosje dat net groot genoeg is. Volgens de sticker op het dekseltje zouden de pads naar aardbei ruiken. Er wordt eveneens een versie met 'groene appel' verkocht.  Of de pads echt naar aardbei ruiken laat ik in het midden, maar ze ruiken in elk geval fris en dus niet naar nagellak remover. Goed zo!

De pads zijn erg dun, maar bevatten enorm veel product. Wat me ook onmiddellijk opvalt, is dat het een erg vettig product is. Dit is fijn voor je nagelriemen, maar minder fijn wanneer je onmiddellijk nadien je nagels wil lakken. Voor ik mijn nagels lak, ontvet ik ze meestal door er even met nagellak remover over te gaan. Dit product is daarvoor dus niet geschikt.

Toen ik de pads voor het eerst gebruikte, was ik erg onder de indruk. De nagellak werd vrij vlot verwijderd en -met een beetje goede wil- had ik slechts één pad nodig voor mijn tien nagels. Zoals je op de foto kan zien, droeg ik toen vrij lichte nagellak - OPI Skulls and Glossbones
De tweede maal droeg ik echter vrolijke rode nagellak en dat blijk al snel een hele uitdaging! De nagellak kwam wel los van mijn nagels, maar werd niet geabsorbeerd door de pad. Gevolg: ik streek de rode kleur gewoon verder open over mijn hele vinger. Uiteindelijk heb ik de strijd dan ook gewoon opgegeven en ben ik toch met watten en nagellak remover aan de slag gegeaan.
Tenslotte probeerde ik ook een 'normale' kleur. Dit ging opnieuw goed, al moest ik wel per hand één pad gebruiken. 

Zoals je kon lezen hebben deze Nagellak Remover Pads enkele voor-en nadelen.
Het is fijn dat ze niet vies ruiken en dat ze je nagelriemen verzorgen. De pads zijn ook heel handig en snel voor lichte en gemiddelde kleuren. De prijs is uiteraard ook een pluspunt.
Minder goed is het feit dat je met de pads geen rode nagellak kan verwijderen en dat ze het nageloppervlak erg vettig maken. 

Lijkt het je wat om je nagellak met de Action Nagellak Remover Pads te verwijderen?

Action Nagellak Remover Pads - €0.98


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie