vrijdag 3 februari 2012

Soap&Glory | Hand Food


Een kleine maand geleden toonde ik jullie mijn aankoopjes uit Londen. Daaronder ook deze handcreme van Soap&Glory. Soap&Glory is een merk waarmee ik niet echt bekend was. Ik zag het een keer in Berlijn en het trok mijn aandacht wel. Toen ik wist dat het ook bij Boots verkocht werd (een keten die nog niet in België te vinden is) plaatste ik onmiddellijk deze handcreme op mijn LondonWishlist. Vandaag deel ik graag mijn ervaring met deze handcreme.

Ik zeg dan wel handcreme, maar eigenlijk heet dit product 'Hand Food'. Letterlijk voedsel voor je handen dus. Dat en het feit dat er (zogezegd) marshmallows inzitten scoort al goed bij mij.

Soap & Glory over Hand Food:

Non-greasy hydrating hand cream. Contains shea butter, macadamia oil and marshmallow . Scented with our Original Pink fragrance. the most astonishing hand cream ever? You decide! Apply as often as you want to soften, smooth and soothe dry, chapped, or otherwise hampered hands.

Een niet vette handcreme die hydrateert, lekker ruikt en die je kan aanbrengen zo veel je wil. Ik weet niet hoe het daar aan de andere kant van het scherm zit, maar dat is nu net hoe ik een perfecte handcreme zou omschrijven.Als het je mij vraagt komt Soap & Glory al zijn beloftes één voor één na! Het product is eerst wel een beetje vet, maar trekt vrij snel in. Niet te min worden je handen voldoende gehydrateerd en voorzien van een zachte frisse geur. 
Helaas kan ik hem niet zoveel aanbrengen als ik wil. Aangezien ik dit echt een heel fijn product vind, probeer ik er zo zuinig mogelijk mee om te gaan :)


Daarnaast vind ik ook de verpakking er echt heel schattig uitzien. Lekker roos en meisjesachtig. Who wouldn't like this? We hebben hier ook met een knijptube te maken, iets wat ik zelf altijd handig en hygiënisch vind. 

Zoals ik al zei is Soap&Glory bij mijn weten nog niet in België te koop in de winkels. Ook online bestellen lukt niet aangezien de webshop van Soap&Glory (nog) niet naar België verzend en die van Boots UK ook al niet. Dit wil dus zeggen dat ik heel zuinig zal moeten zijn met deze geweldige (ja ik vind hem echt geweldig!) handcreme! 

Oh heb ik al gezegd dat de prijs ook aan the sunny-side is? Ik betaalde (omgerekend uit ponden) zo'n €5.70 voor een bus 125ml.

Kende jij Soap&Glory en hun 'Hand Food' al?


Soap&Glory Hand Food £4.85

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie