vrijdag 17 februari 2012

Sleek | Pout Paints


Hoewel de Pout  Paints van Sleek al een hele tijd op de markt zijn, was het er nog niet van gekomen eentje te bestellen of te testen. Aangezien ik een hele maand 'zuinig' was geweest, vond ik dat ik mezelf wel eens mocht verwennen. Zo gezegd, zo gedaan: ik bestelde twee Pout Paints. Ik speelde op save en koos voor de neutrale roze tint Minx en de witte variant Cloud 9.

Ik denk wel dat het concept van de Pout Paints van Sleek zowat door iedereen gekend is. Pout Paints zijn letterlijk verfjes voor je lippen. Je kan één kleur gebruiken, maar je kan natuurlijk ook tinten mengen en zo je eigen lipkleur maken. Dat is voor mij het allergrootste pluspunt van deze Pout Paints. Je kan er echt heel creatief mee omspringen!

Sleek over de Pout Paints:
Pout paint is the new ultimate lip pigment that provides a blast of colour in one purse sized tube! The intensely saturated formula provides outstanding colour pay-off in just one tiny speck, and dries to a long lasting satiny finish. With a wide variety of Pout Paints to choose from you can mix up your very own unique shade using a combination of colours, or simply go for one stand out striking pop of colour.

Even opsommen wat dat juist inhoudt:

  • Een geweldige kleur in een tube perfect voor in je handtas.
  • Het geeft je lippen een langdurige 'santijne' finish.
  • Uiteraard heb je ook een hele boel keuze aan kleur en kleurencombinatie's.


Laten we het eerst even hebben over de verpakking, de tube. Sleek heeft het over tubes die perfect in je handtas passen. Dat klopt! Alleen ben ik niet geneigd om dit product zomaar even tussendoor aan te brengen. 
Aan de kleur van de verpakking kan je zien welke kleur de Pout Paint heeft, atlijd praktisch! De opening van de tubes is niet erg groot, maar wel precies groot genoeg om er voldoende Pout Paint uit te halen.

De naam van de kleuren staat op de achterzijde van de tube.


Hoe breng je de Pout Paints aan? 
Wanneer ik de Pout Paint aanbreng, ga ik aan de slag als een echte schilder. Mijn mengpalette? Mijn hand! Mijn verfborstel? Een lippenseel! Moeilijk? Neen! 
Maar ga ik deze Pout Paints echt in mijn handtas stoppen en tussendoor bijwerken? Neen, dat lijkt me net iets te omslachtig.


Et maintenant tromgeroffel ... de swatches!

Minx is een zachte, zalmroze kleur. Neutraal, maar wel erg schattig.

Schrik niet van Cloud 9, want het is nogal hevig :DCloud 9 is wit. Echt wit. Echt geen zicht! Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling, Cloud 9 is eerder bedoelt om andere tinten lichter te maken.

Hieronder heb ik Cloud 9 en Minx dan ook gemixt.
De mix van Cloud 9 en Minx is echt een heel lief roos kleurtje. I love it!


Het is goed mogelijk dat een mix van beide kleuren er bij jou anders uitziet. Dit heeft te maken met de verhoudingen van de kleuren.

Eerlijk gezegd stond ik vooraf een beetje sceptisch tegenover de Pout Paints. Ik dacht dat deze mijn lippen zouden uitdrogen en dat het erg zou afbladeren. Gelukkig werd het tegendeel bewezen! Je voelt ze eigenlijk bijna niet zitten. Het is wel zo dat je het even moet laten drogen, net zoals bij echte verf. Eenmaal droog, blijven ze best lang zitten.


Ik weet dat er onder jullie nog dames zijn die twijfelen over hun aankoop, maar ik hoop dat ik jullie overtuigd heb! Zelf ga ik in de toekomst nog meerdere tinten aankopen, zodat ik lekker verder kan experimenteren :)

Voor de prijs hoef je het trouwens ook niet te laten. 7euro is misschien niet wat je 'spotgoedkoop' noemt, maar er zijn zeker veel duurdere lipproducten.

Sleek - Pout Paints  €7.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie