donderdag 23 februari 2012

Random | About the blog #001In 'About the blog' wil ik graag enkele veranderingen op de site aankaarten. Sommige dingen kan ik nu éénmaal niet zomaar voorbij laten gaan en vermeld ik graag in een aparte post. Vandaag dus een artikel met heel wat  informatie rond Muffins At Tiffany's.

Allereerst wil ik het hebben over de lay-out. Wie regelmatig langskomt en oog voor detail heeft, heeft het waarschijnlijk wel gezien. Muffins At Tiffany's is in de ban van de snor! Alle titels in de menubalk - rechts - zijn voorzien van een mustache. Sinds ik mijn mustachering heb, vind ik alles met zo'n snor fantastisch! Het leek me wel leuk om het menu zo een beetje op te vrolijken. 


Nu we het toch over de menubalk hebben, daar is nog iets veranderd. Als die snorren je reeds waren opgevallen, is het je vast opgevallen dat je nu ook via Facebook op de hoogte kan blijven van Muffins At Tiffany's ! Eindelijk heb ik een pagina aangemaakt. Dit stond namelijk op mijn lijstje met things to do in 2012. Vanaf nu kan je Muffins At Tiffany's dus officieel leuk vinden :) Je kan dit doen door op het Facebook-logo in het menu te klikken - of door hier te klikken - waarna je op de Facebook pagina terechtkomt. Op deze pagina zullen meldingen en links komen wanneer er een nieuwe post op de site komt. Daarnaast probeer ik er ook previews op te zetten en andere nuttige berichten.
Uiteraard ben ik nog steeds op twitter te volgen!

Tenslotte heb ik nog een vraag voor jullie. Ik zit er namelijk over te denken om een post te wijden aan mijn nagellak stash. Die is niet zo erg groot -ongeveer 40 lakjes denk ik- maar het lijkt me wel leuk. Natuurlijk is het een heel werkje om alles op foto te krijgen. Vandaar dat ik eerst wilde vragen of jullie dat ook leuk zouden vinden.

Ik zou het fijn vinden indien:
  • je me laat weten wat je van de mustaches vind.
  • je me volgt op Facebook.
  • je me laat weten of je graag m'n nagellakstash wil zien.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie