maandag 27 februari 2012

Pupa | Multiplay Pencil

Een degelijk oogpotlood is naar mijn gevoel cruciaal in elke make-up collectie. Het is ook iets waarin ik graag investeer. Tenslotte wil je niet dat je tegen de middag merkt dat je oogpotlood is verdwenen, of -nog erger- is  uitgelopen. Mijn suggestie naar jullie toe: het Pupa Multiplay Pencil.

De oogpotloden van Pupa, ik heb er al een paar versleten. Niet heel erg vreemd, want je moet ze bijna dagelijks slijpen! Maar goed, daar later meer over. 

Pupa over de Multiplay Pencils:

Kohl, eyeliner en oogschaduw: één potlood dat op drie verschillende manieren kan worden gebruikt. Dit multifunctionele potlood is perfect: eenvoudig aan te brengen en erg praktisch. Het heeft een latex applicator om de oogschaduw te verspreiden. Langhoudend, geeft een verbazingwekkende prestatie om een diepe, intense oogopslag te creëren.

Dat je de Multiplay Pencils op drie manieren kon dragen had ik maar door toen ik deze product beschrijving las. Als kohlpotlood en als eyeliner, ja zover was ik natuurlijk wel. Maar als oogschaduw? Eerlijk gezegd, op dat idee was ik nog niet gekomen. Zelf nu ik het weet ben ik ook niet meteen enthousiast om het te gaan testen. Daarvoor vind ik het niet geschikt.
Langhoudend  is hij wel, dat kan ik niet tegenspreken.

Naast het gewone potlood aan de ene zijde, heeft het Multiplay Pencil ook een soort rubberachtige / sponsachtige snap je? applicator om strakke lijnen te vervagen.

Het potlood
De applicator
Zoals ik eerder al zei: je moet het potlood enorm veel scherpen. Na één of twee maal gebruikt te hebben, is de punt echt een stompje. Indien je gaat voor het fijne werk -wat bij mij meestal het geval is- dien je hem dus dagelijks te slijpen. Dit heeft deels te maken met de zachtheid van het potlood. De Multiplay Pencils van Pupa, zijn namelijk erg creamy. Dit is ook goed terug te zien bij de swatches.

links: uitgeveegd met de applicator - rechts: normaal aangebracht
Erg creamy dus, maar ook erg gepigmenteerd en -zoals beloofd- erg langhoudend. Deze swatch geeft misschien het idee dat het Multiplay Pencil enkel geschikt is om dikkere lijnen mee te trekken, maar indien je het potlood goed scherpt, is ook het fijnere werk geen uitdaging voor dit oogpotlood. De applicator kan je gebruiken om een look iets minder strak en meer smokey te maken. 

Ik ben gek op deze potloden! Het grote nadeel is natuurlijk dat ze zo snel op gaan doordat je ze vaak moet scherpen, maar dat nemen ik er dan maar bij.

Het Pupa Multiplay Pencil op de foto's is in de kleur 19 en hoort bij het vast assortiment van Pupa.

Wat is jouw favoriete oogpotlood?


Pupa Multiplay Pencil 19 - €12.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie