woensdag 15 februari 2012

Parfum: Chance by ChanelChocolade, rozen en parfum zijn waarschijnlijk de meest populaire cadeau's voor Valentijn. Hoewel Valentijn  achter de rug is (en ik hoop dat je er een leuke dag van maakte!) wil ik het toch nog even over parfum hebben. Het voorbije weekend kreeg ik namelijk een leuke cadeautje van mijn moeder, een parfum En niet zomaar een parfum, maar Chance eau de toilette, van Chanel. Dit pareltje stond al een tijd op m'n wishlist, dus ik was er echt heel blij mee!

In dit lieve roze doosje zit hij dan! Chance - eau de toilette. 
Chance bestaat in drie varianten:

  • Chance
  • Chance -eau tendre
  • Chance - eau fraîche

Elke variant is een klein beetje anders :) Eigenlijk was het de eau tendre variant die op m'n wishlist stond, maar met deze ben ik ook al blij!

Ik had het eerder al over Chance van Chanel in een 'Commercial Muffin'.Het gouden goedje bevind zich in een cirkelvormig, stijlvol flacon. I like!

Volgende geurnoten komen in deze geur aan bod:
Witte Muskus, Hyacinten en Cederappel, Roze Bes, Jasmijn, Frisse Vetiver, Absolu van Iris, Amberkleurige Patchoeli. 

Wie van zoete, bloemige parfum's houd, heeft geluk! :)

Uiteraard is dit momenteel één van mijn favorieten (samen met White Musk Libertine van The Body Shop!)


Welk parfum is momenteel jouw favoriet? Welke staat er nog op jouw verlanglijstje? En kreeg je er ééntje voor Valentijn? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie