maandag 13 februari 2012

Lip Smackers | Strawberry, watermelon and CocaCola


Droge lippen... ik word er gek van! Het is niet fijn en je houdt er vaak kapotte lippen aan over. Vorige week had ik het al over Carmex, een absolute topper op gebied van lipverzorging. Vandaag heb ik het over 'de' Lip Smackers, minder verzorgend, maar daarom niet minder leuk!


Lipsmackers heb je in drie vormen: de klassieke 'stik', een vloeibare versie en een tube. Ik probeerde de meest gekende: de stick. Ik koos voor twee klassieke smaakjes, aardbei en watermeloen, maar ook voor iets 'orginelers', de CocaCola smaak.
Lipsmackers over hun meest gekende product:
The original fun-flavored lip gloss softens and smoothes lips with great-teasting flavor, superior moisture and lip smackin' shine.

Dat zijn dus vier belangrijke beloften:

  1. Het bezorgd je zachte lippen.
  2. Het heeft een geweldige smaak
  3. Het bezorgd je fantastisch gehydrateerde lippen.
  4. Het geeft je een 'lip smackin' shine'.

Sta mij toe enkele bedenkingen te maken...
Zachte lippen en een geweldige smaak? Ja dat zeker! Maar gehydrateerde lippen... en een leuke schijn....? Die twee elementen zijn ver te zoeken als je het mij vraagt. Lip Smackers omschrijft zijn product ook als een gloss, terwijl ik het eerder als balsem aanschouw.
Maar om dus even op de zaak terug te keren: echt hydrateren en verzorgen doen ze voor volgens mij niet. Zeker niet als je lippen echt kapot zijn. Gewoon voor tussendoor vind ik ze wel fijn.


Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Voor de basissmaken betaalde ik 1.99 euro per stuk en voor de CocaCola Lip Smacker 2.49 euro

Mijn favoriet is de aardbei Lip Smacker. De CocaCola smaak is wel erg uitgesproken :)

Lip Smackers zijn online te koop bij o.a. BeautyByElke en uiteraard bij de webshop van Lip Smackers. In de winkels kan je Lip Smackers vinden bij Di.

Probeerde jij Lip Smackers al een keer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie