woensdag 1 februari 2012

I love... Strawberries & Milkshake glossy lippenbalsem

Eerder toonde ik jullie al een handlotion van het loveable merk I love... waar ik toen zeer tevreden over was. Vooral de geur (rasberry & blackberry) was toen een groot pluspunt. I love... heeft natuurlijk nog verschillende fijne geuren, waaronder strawberries & milkshake. Die producten geuren (oh verrassing) naar aardbeien (en) milkshake. Omdat ik naast handcream ook enorm veel lipbalsem gebruik, leek het me niet zo'n slecht idee om ook eens een lippenbalsem van I love... te proberen.


I love... over de Strawberries & Milkshake glossy lippenbalsem:
Come on don’t be shy, sink in your fingertips and smooth me onto your lips, leaving them feeling soft, moisturised and ultimately kissable.


Vrij vertaalt wil dat zeggen dat je  het product met je vingers op je lippen aanbrengt en er zo voor zorgt dat ze zacht aanvoelen, gevoed worden en ideaal zijn om te kussen.

De verpakking is eenvoudig: een transparant glazen potje met een zwart dekseltje. Doordat het transparant is zie je onmiddellijk de kleur, wat handig is wanneer je meerdere glossy lippenbalsems van I love... hebt. Het feit dat het product in een potje zit stoort me niet echt, maar indien je langere nagels hebt, kan dit natuurlijk wel een nadeel zijn.

Op zich vind ik de verpakking wel OK, maar je hebt echt het raden naar de houdbaarheidsdatum van dit product...

Het product zelf ziet er schattig poederroos uit. De kleur is natuurlijk afhankelijk van de geur die je kiest.

En op de lippen...
naakte lippen
lippen met de glossy lippenbalsem - Strawberries & Milkshake
Hoewel ik niet meer dan een transparante lippenbalsem met een glansje verwachte, geeft de glossy lippenbalsem ook een klein beetje kleur af. Dit is, naast de fantastische geur, een enorm pluspunt! Je lippen zien er natuurlijk uit, maar krijgen toch dat kleine extraatje! 
Verder voelen mijn lippen ook verzorgd en niet droog aan. Tot mijn grote verbazing plakt het ook helemaal niet! 

Buiten de verpakking heb ik eigenlijk niets aan te merken op de glossy lippenbalsems van I love... I love them!Toen ik deze balsem kocht, zag ik dat I love... ook geurkaarsen heeft. Ik kocht er toen geen, maar ik denk dat ik er toch meer eens naar uitkijk. (Ik ben erg benieuwd!)

Heb jij al zo'n glossy lippenbalsem van I love... geprobeerd?

I love... is (in Belgiƫ) te koop bij Essenza en Di.

I love... Glossy Lippenbalsem - Strawberries & Milkshake €2.90Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie