zondag 5 februari 2012

I love... Rasberry & Blackberry Gorgeousley Scented Candle


Eerder deze week was ik al lyrisch over de glossy lippenbalsem van I love... . Ik vertelde toen ook dat ik geurkaarsen van I love... had gespot, maar niet gekocht. Nu moet ik iets opbiechten: enkele uren nadat ik het artikel schreef (zaterdag voor het online kwam) heb ik zo'n geurkaars gekocht. Helaas was er niet meer zoveel keuze en moest ik wel voor de geur 'Rasberry & Blackberry' kiezen. (Indien je het artikel over de handcreme van I love... leest, weet je dat ik dat best een aangename geur vind!) Eigenlijk vind ik niet dat reviews over geurkaarsen echt op een beautyblog thuishoren, maar aangezien dit een geurkaars van een beautymerk is, maak ik graag een uitzondering!

Hoewel deze schattige maar toch stijlvolle verpakking (met hartjes!) typisch is voor I love... vind ik ze rond deze tijd van het jaar toch extra leuk. Ja het is bijna Valentijn, daar kunnen we niet om heen!
Wel een beetje een verwaande kaars... "Im good arent I?" :) 
De kaars zelf zit in een Ć¼berschattig glaasje met, jawel: hartjes! Met zoveel hartjes kan het al snel fout lopen en er erg kinderachtig uitzien... maar dat is hier niet het geval :) Het ziet er wel speels en romantisch uit, maar ook erg chique. Wat ik wel jammer vind is dat de geur er in 'koeien van letters' opstaat. Het is geen sticker dus je kan het er niet afhalen. 


Als ik heel eerlijk ben heb ik niet zoveel met (geur)kaarsen. 's Avonds bij de tv of bij een gezellige (romantische) maaltijd vind ik ze uiteraard heel leuk, maar ik denk er zelden aan om ze aan te steken. Toch was ik heel enthousiast en (vooral) nieuwsgierig om deze te (geb)ruiken.
Is het nu echt een 'gorgeously scented candle' of is toch gewoon een verwaand nest? 
Het is wel OK... Ze ruikt wel lekker, maar de geur is niet echt sterk. Je ruikt het eigenlijk alleen als je met je neus vlak boven de kaars hangt. Aangezien 'gebakken neus' niet op het menu staat, lijkt me dit niet aan te raden! 
Als je dus opzoek bent naar een leuke kaars om je Valentijn op te smukken, dan is dit een aanrader. Wil je gekke geurtjes (van eender welke aard) verdoezelen, dan ga je best verder op zoek :)

Voor de prijs hoef je het in geen geval te laten. €6.90 is een prijs die redelijk normaal is voor een geur kaars.

Er is helaas slecht nieuws. De dag nadat ik foto's nam, is de kaars gesneuveld in enthousiaste poging tot opruimen. Netheidsfreak van dienst: mijn moeder. Gelukkig bleef de kaars heel, maar het schattige glaasje overleefde de ramp niet.
Gelukkig is er ook goed nieuws: ze gaat me een nieuwe kopen! Dank je wel mama :)

Is het iets voor jou deze geurkaars van I love...?

I love... is (in Belgiƫ) te koop bij Essenza en Di.

I love... Rasberry & Blackberry Gorgeousley Scented Candle €6.90

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie