dinsdag 21 februari 2012

FOTD | Daily Make-Up LookVandaag toon ik jullie mijn dagelijkse make-up look. Verwacht dus zeker niets al te speciaal. Deze look is erg neutraal en naar mijn gevoel ideaal voor school en stage. Wanneer je verder klikt krijg je een close-up van mijn oog make-up en een lijst van alle gebruikte producten.


Gebruikte productenGebruikte producten:
Op  mijn lippen draag ik hier de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick in de kleur 26. Hiermee speel ik eigenlijk een klein beetje vals: ik draag namelijk geen lipstick door de week!
Het is wel één van mijn favoriete lipsticks, vandaar dat deze niet mocht ontbreken. 

P.S. Ja ik heb een gigantische pukkel die niet weg te werken viel! Ik heb namelijk ook mijn mindere dagen :)

Zou jij deze FOTD ook als daily look kunnen dragen of moeten er enkele aanpassen worden gedaan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie