dinsdag 7 februari 2012

Carmex | Original Carmex Tube


Ik moet je waarschijnlijk niet vertellen dat het buiten erg koud is. Inderdaad, 'koud' is een understatement. De negatieve temperaturen vliegen ons om de oren: -9°C, -14°C en jawel zelf -20°C. Wie biedt meer of moet ik minder zeggen? Bij dergelijke weersomstandigheden is het erg belangrijk je huid voldoende te verzorgen en te hydranteren. Je huid, maar natuurlijk ook je lippen verdienen in dit ijzige vriesweer een aangepaste verzorging.  Mijn tip voor jullie: Carmex!

Carmex onstond al in 1937, maar sindsdien is het familiebedrijfje wereldwijd bekend. Naast de originele lippenbalsems maakt men nu ook verschillende variaties daarop en ook handcremes.
Ik wist eigenlijk niet dat Carmex in BelgiĆ« te koop was tot ik er per ongeluk op stuitte ... in de Delhaize. 

Vandaag stel ik jullie dus voor aan de Orginal Carmex Tube. De verpakking, is net als bij alle producten van Carmex, geel. Ik vind dit niet meteen aantrekkelijk... Wel opvallend, wat dan toch weer een pluspunt is.

Carmex over deze Original Carmex Tube:

  • Keeps lips soft
  • Protects from wind and sun
  • Helps heal chapped lips

Een product met zulke eigenschappen klinkt toch echt ideaal voor deze winter. Gek genoeg kan ik dit ook helemaal niet tegenspreken! Ik ben echt heel tevreden over de werking van dit product. Het enige nadeel is de geur. Het product ruikt naar honing, maar eens je het op je lippen hebt heeft het eerder een muntsmaak/geur. Dit vind ik toch maar vreemd. Het stoort me niet, maar het is vreemd...


Ik kocht een tube en breng de Carmex lippenbalsem aan met mijn vingers, maar Carmex is er ook in stickvorm en in een potje. Er zijn ook nog verschillende varianten met o.a. kers en aardbei. Voor elk wat wils dus!

Over de prijs kan ik helaas niets zeggen, aangezien ik het ticketje weggooide. Shame on me!
Op webshops wordt Carmex verkocht aan prijzen tussen €5.00 en €10.00

Op de website van Carmex kwam ik ook dit logo tegen. De producten van Carmex zijn dus niet op dieren getest! 


Gebruik jij deze winter ook Carmex?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie