maandag 2 januari 2012

Wat lag er onder de kerstboom?

Cadeautjes kan je krijgen en geven. Ik vind het allebei leuk! Het is leuk om te zien hoe verrast iemand is wanneer je een cadeautje krijgt en om iemand blij te maken. Natuurlijk is het ook leuk om zelf verrast te worden. Vandaag toen ik jullie wat ik onder de kerstboom vond!

Aan de cadeautjes te zien, hebben mijn naasten gebruik gemaakt van mijn wishlist!

Als eerste kreeg ik een geschenkendoos van The Body Shop met daarin enkele producten van de limited editon 'Cranberry Joy'. Deze producten keren elke jaar rond deze periode terug en worden dus speciaal voor de feestdagen uitgebracht. I like!


Ook het volgende pakje kwam van The Body Shop!
Opnieuw een geschenkdoos! Dit keer van de nieuwe White Musk Libertine! De eau de toilette uit deze reeks stond op m'n lijstje, maar ik kreeg meer dan dat :)


Vervolgens was er ook nog een klein cadeautje, waarvan ik mogelijk nog gelukkiger werd!
De Big Beautiful Eyes -kit van Benefit Cosmetics! Hiervan volgt zeker nog een review!

Naast de gewoonlijke cadeautjes mocht een tripje naar London voor eindejaar ook niet ontbreken. Een uitgebreid verslagje daarvan kan je hier binnenkort lezen. In afwachting daarvan kan je mijn London Wishlist nog eens nalezen!

Welke leuke cadeautjes vonden jullie onder de kerstboom?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie