zondag 8 januari 2012

Urban Decay | Naked

Het legendarische Naked palette, eindelijk kan ik het van mijn wishlist schrappen! Eerlijk gezegd had ik de hoop al lang opgegeven, maar tijdens mijn bezoekje aan Londen, kon ik het toch nog op de kop tikken. Ik had gehoopt op Naked 2, maar die komt daar pas in februari in de winkels. Niet te min, ben ik heel blij met Naked! Ik hoop dat jullie hem nog niet beu zijn, want vandaag review ik deze musthave!De verpakking is bruin fluweel met gouden letters en geeft je een echt luxegevoel. Deze kenmerken zorgen ervoor dat je hem snel terugvind tussen alle andere palettes. Het langwerpige doosjes sluit ook mooi af met een magnetisch systeem.


De binnenzijde bestaat uit stevig glanzend bruin karton met een spiegeltje, bevat twaalf oogschaduws en één eyeshadowbrush.


Het palette bestaat uit een mix van matte oogschaduws en kleuren met een shimmer.
Volgende swatches werden gemaakt met één veeg oogschaduw, zonder basis.
Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked
Smog, Darkhous, Toated, Hustle, Creep, Gunmetal
In de eerste reeks swatches zie je een hoop bruine haartjes (ja het ziet er vies uit), dat is de de kleur 'naked'. Op m'n oogleden komt deze wel degelijk beter tot zijn recht dan op m'n arm.

De pigmentatie van alle oogschaduws is, naar mijn menig, geweldig. Zowel de lichte als de donkere tinten spreken tot de verbeelding.
Zelf ben ik het meest happy over de shimmery kleuren, vandaar dat ik daarmee een ooglook voor jullie maakte.Een neutrale look met een speelse shimmer die volgens mij zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.

Ik ben enorm blij met Naked en laat Naked2 nu ook voor wat het is. Hoewel het echte eyecandy is, is de gelijkenis met Naked te groot.

Urban Decay - Naked:  £35 (ongeveer €40).Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie