woensdag 18 januari 2012

TheBeautyBakery | Solid Shampoo Bar Extra Big Poofy Hair


Eerder deze week konden jullie al lezen over mijn bestelling bij TheBeautyBakery. Ik beloofde jullie toen ook een review van mijn bestelling, de solid shampoo bar voor Extra Big Poofy Hair. Ondertussen heb ik mijn haar al een paar keer met deze shampoo gewassen en alle aspecten van dit producten grondig geïnspecteerd!


De Beauty Bakery zegt het volgende over de Solid Shampoo Bar in de 'Extra Big Poofy Hair' variant:
De solid shampoo bar zorgt ervoor dat de aanzet van het haar wordt verstevigd waardoor het meer ‘omhoog’ komt. Alsof er een onzichtbaar steigertje om elke haar wordt gebouwd die de haar rechtop houdt. Hij is gemaakt van hoogwaardige plantaardige oli├źn en geeft een vol romig schuim dat je haar voedt, conditioneert en heel belangrijk: ontdoet van chemische build up. Je haar wordt op een milde manier gereinigd zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten. En tegelijkertijd zo schoon dat het zijn natuurlijke stevigheid weer terugkrijgt. Het kalmeert de hoofdhuid en stimuleert de bloedsomloop dat ervoor zorgt dat je haar sterk en gezond blijft. En als Moeder Natuur ons zoiets bijzonders geeft, geven we natuurlijk ook wat terug. Dus geen dure plastic verpakkingen die de boel maar vervuilen en een hoop ruimte in beslag nemen. Bovendien is ‘ie veel zuiniger in gebruik dan gewone shampoo en dat betekent Ka-Tjsing voor de spaarpot!

Een hele mond vol! Het komt er op neer dat je haar op een natuurlijke manier gevoed wordt, je hoofdhuid ervan kalmeert en de aanzet van je haar verstevigd wordt.
Zelf vind ik het vooral goed dat er met natuurlijke producten gewerkt wordt. Het heeft echt geen zin om je haar onnodig aan te vallen met chemische brol.


Hoe te gebruiken
Heel eenvoudig: je maakt je haar nat en wrijft er gewoon met de solid shampoo bar overheen, net zoals je met een vloeibare shampoo zou doen.

Wat onmiddellijk opvalt, is dat de shampoo enorm snel schuimt en dat je er ook heel weinig van nodig hebt om je haar te wassen. Lekker duurzaam!
Een ander pluspunt is de geur. De solid shampoo bar Extra Big Poofy Hair ruikt lekker fris. Heerlijk op een vroege ochtend!


Na het wassen, heb ik mijn haar verzorgd en gestyled zoals ik anders doe. Op deze manier wordt het effect van de Extra Big Poofy Hair shampoo duidelijk. 
Eerlijk gezegd was ik toch een beetje teleurgesteld. Mijn haar heeft inderdaad wel meer volume, maar niet in die mate dat ik er echt versteld van sta. Jammer!

Ondanks het feit dat het effect niet is zoals verwacht, ben ik toch tevreden met deze aankoop. Mijn shampoo was namelijk op (echt op, ik was helemaal door mijn voorraad heen) en dan is dit toch wel een mooie aanwinst.


Solid Shampoo Bar - Extra Big Poofy Hair €5.90

Probeerde jij al zo'n 'Solid Shampoo Bar' van TheBeautyBakery?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie