dinsdag 24 januari 2012

Random Swatches | Nailpolish

Wanneer ik een leuk nieuw lakje heb deel ik dit graag met jullie. Ik maak dan foto's van de flesjes en van de swatches, zodat ik deze kan tonen in een review. Helaas komen niet altijd alle lakjes of alle foto's online. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om een product uit een tijdelijke collectie en die al ver ten einde is wanneer ik het weet te bemachtigen, vind ik het niet erg nuttig om hierover nog een review te schrijven. Toch wil ik de genomen foto's niet helemaal laten verloren gaan. Vandaar dat ik jullie vandaag enkele swatches van lakjes laat zien die het eerder niet haalden.

In totaal toon ik vier lakjes die eerder niet op Muffin's At Tiffany's te zien waren. Het gaat om drie lakjes van Catrice en ééntje van OPI.

Catrice - Blues Brother Vol ll
Catrice - Blues Brother Vol ll
Dat ik van blauwe lakjes hou, is waarschijnlijk geen geheim meer. Dat dit lakje van Catrice dan één van mijn favoriete kleurtjes is, is dan ook geen verrassing meer. De structuur, de kleur, alles aan Blues Brother Vol ll is likeable! Helaas verdwijnt deze kanjer binnenkort uit het assortiment! 

Catrice - Absolutely Chinchilly!
Catrice - Absolutely Chinchilly!
Absolutely Chinchilly! is en mooie grijze tint uit het vaste assortiment van Catrice (volgens mij blijft die er ook nog wel een tijdje in). Het lakje dekt perfect in twee laagjes.

Catrice - Hidden World LE - Walk on Air
Catrice - Hiden World LE - Walk on Air
Hoewel ik de Hiden World collectie van Catrice best wel ok vond, kocht ik enkel dit lakje uit de collectie. Walk on Air is een peachy roos lakje met subtiele roze glittertjes in. I like! Enkel de dekking is minder: met twee laagjes kom je er, maar met drie laagjes is het toch beter.

OPI - Muppets Collection - Warm & Fozzie
OPI -  'The Muppets' - Warm & Fozzie
In dit artikel toonde ik eerder al een lakje uit de The Muppets collectie van OPI. Ik vertelde toen ook dat ik niet echt enthousiast was over deze collectie omdat er teveel glitter in zat. Ik moet mijn mening toch herzien. Ja er zit veel glitter in de collectie, maar oh my god wat een mooie glitter!
Warm & Fozzy is een bruin-roos glitterlakje. Eerlijkheidshalve moet ik er bij zeggen dat bovenstaande foto wel eens een vertekend beeld zou kunnen geven. Het lakje geeft namelijk niet het dekkend effect dat je misschien verwacht. Op m'n pink en ringvinger (rechts) draag ik twee laagjes Warm & Fozzy. Op m'n middenvinger en wijsvinger (links) draag ik één laagje Lost In Mud en één laagje Warm & Fozzy. Die laatste combinatie is absoluut één van mijn favorieten van dit moment!

Welk van de vier lakjes is jullie favoriet?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie