dinsdag 10 januari 2012

NYX | Round Lipstick 'Tea Rose'

Tea Rose van NYX, de lipstick die zijn reputatie vooraf gaat. Beroemd en berucht in heel beautyland. Het verbaast je waarschijnlijk niet dat deze niet zo makkelijk te pakken te krijgen is. Twee maal probeerde ik hem te vergeefs te bestellen. Bij mijn derde poging had ik meer geluk. Dat is eerder te wijten aan een visioen denk ik... Neen  dat is overdreven natuurlijk, maar het is wel zo dat ik van deze lipstick droomde hem bij het ontwaken onmiddellijk bestelde!Het uiterlijk van deze lipstick is alles behalve mind-blowing: egaal zwart met een onderkant in de kleur van de lipstick en op de dop de naam van de lipstick. Daarvan ben ik niet echt onder de indruk, zo zijn er honderd in een dozijn. Ook in mijn stash durf ik deze wel eens kwijt te raken, gewoon omdat hij zo standaard is, 'te' standaard. Maar goed, let's not judge a book by it's cover.


De kleur van deze lipstick maak veel goed. Licht roze, rood, klassiek en elegant, maar niet over the top. Volgens mij is deze ook echt geschikt voor verschillende gelegenheden, afhankelijk van hoe de rest van je make-up is.
De textuur van de lipstick is, naast de kleur, zeker één van de grootste pluspunten. Het is een heel creamy lipstick die enorm makkelijk aan te brengen is en toch lang blijft.

naakte lippen
NYX Round Lipstick - Tea Rose
Vanaf nu is dit zeker één van mijn favoriete lipsticks! Hij is ook niet te glimmend of shimmery, maar heel natuurlijk. Indien je een matte lipstick wil, raad ik je deze niet aan.


Deze lipstick en ander producten van NYX zijn te koop bij Beautybyelke en verschillende andere webshops.

NYX Round Lipstick - Tea Rose: €3.50


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie