maandag 16 januari 2012

E-Shopping | TheBeautyBakery, FreshMint, InMyDresser

Aangezien ik de voorbije weken vooral met mijn examens bezig was (vandaag de laatste! whoe!) ben ik niet echt naar de solden/sales kunnen gaan. Ik had er gewoon geen tijd voor! Waar ik tussendoor wel tijd voor had, was het afschuimen van de webshops! Lekker ontspannend :) Natuurlijk ook gevaarlijk voor de portemonnee, maar goed dat zijn de solden ook. Ik bestelde spulletjes in drie webshops waar ik eerder nog nooit had besteld, dus naast het tonen van mijn aankopen, geef ik ook mee hoe het is om in deze webshops te bestellen.

The Beauty Bakery
De Beauty Bakery is een webshop waar je handgemaakte verzorgingsproducten (bodybutter, zeepjes, shampoo's,...) kan kopen in originele vintagestijl. Het design van deze webshop is fantastisch! Let's be honest, het oog wil ook wat. Het is leuk shoppen in een winkel die er leuk uitziet. Zelf wanneer het om een webshop gaat! Alle producten zijn ook vrij van dierproeven, een pluspunt als je het mij vraagt!

Ik bestelde een solid shampoo bar, een shampoo in een vaste vorm. Het ziet er een beetje uit als een stuk zeep, maar dan specifiek voor je haar. Ik koos voor de 'Big Poofy' variant.
Deze kost €5.90, maar door de verzendingkosten (vanuit België) betaalde ik bijna drie keer zoveel voor deze shampoo. Aanvankelijk vond ik dit veel, maar wanneer je een goede shampoo koopt in de winkel, betaal je ook al snel een gelijkaardig bedrag. Bovendien was dit toch wel iets 'speciaal' dat ik zeker eens wou proberen, dus besloot ik het er maar op te wagen.
Edit: Het systeem berekend verzendingskosten voor pakketenpost terwijl er het toch gewoon in een enveloppe wordt verstuurd. Via een mailtje krijg je het verschil terugbetaald!

Ik bestelde op zaterdag 31 december en ontving het pakje iets meer dan een week later. Ja behoorlijk veel later, maar dat ligt aan mij! Ik bestelde vlak voor de feestdagen, waardoor het via de post sowieso vertraging oploopt. Daarbij betaalde ik ook nog eens via bankoverschrijving, iets wat toch een dag of twee duurt. 
Al bij al mag ik niet klagen en ben ik wel tevreden met mijn bestelling. Al moet ik zeggen dat The Beauty Bakery de enige webshop was die geen 'extraatje' aan zijn bestelling toevoegde. Dit hoeft natuurlijk niet, maar  het is wel extra leuk om zo'n pakje te ontvangen.
www.thebeautybakery.nl

Fresh Mint Cosmetics
Fresh Mint Cosmetics biedt verzorgingsproducten en cosmetica aan, aan een betaalbare prijs. Ik ben altijd wel opzoek naar leuke budgetmerken en shops die deze verkopen, dus ik was nieuwsgierig toen ik Fresh Mint Cosmetics ontdekte!

Ik bestelde twee producten van het merk W7 (iets waarvan ik voordien nog niet echt gehoord had) en een kwastenset van Royal (ook nog nooit van gehoord).

W7 Afrika Multi Bronzing Powder €3.95


Double Act Bronzer And Highlighter Powder €3.95


Royal Brush Kwastenset €4.49
De bronzers bestelde ik omdat ze me deden denken aan twee andere (duurdere) producten. Misschien zijn het wel dupes? Later deze week meer daarover!
Ik kreeg ook nog een extraatje bij mijn bestelling, een hartvormig zeepje met een frisse muntgeur!

Binnen de week had ik mijn bestelling binnen. Opnieuw wat een langere periode, doordat ik via bankoverschrijving betaal, maar ik ben zeer tevreden over deze bestelling!
www.freshmint.nl

InMyDresser
In My Dresser verkoopt allerhande accessoires aan een zacht prijsje. Ik ontdekte deze webshop in mijn zoektocht naar de mustachering!

Voor ik ook nog maar iets zeg over de verzending op zich, wil ik het eerst even hebben over de klantendienst/helpdesk. Die is namelijk geweldig!
Ik had een probleem met het kiezen van de betaalmogelijkheid. Ik wou namelijk via bankoverschrijving betalen (wat volgens de info van de shop ook ging) maar toen het er op aan kwam en een keuze moest maken, kon ik enkel voor iDEAL kiezen. Ik melde dit via het contactformulier en binnen het kwartier had ik antwoord en was het probleem opgelost! Vervolgens kreeg ik ook op twitter nog eens een tweet waarin ze zeiden dat ze blij waren dat alles goed verlopen was.
Wat een service!
Maar nu even over de bestelling zelf :)
Ik bestelde enkel de mustachering (maar ik ben zeker dat ik in de toekomst nog andere zaken zal bestellen!). Deze kwam in een klein kartonnen doosje en was goed ingepakt in bubbeltjesplastiek. Daarbij zat ook nog een lolly en een handgeschreven kaartje om me te bedanken voor mijn bestelling!
Hiermee scoor je natuurlijk weer goede punten hé!
Mustachering 8.90

De ring is eigenlijk een beetje aan de grote kant, maar doordat hij 2-finger is, kan ik hem wel makkelijk aanhouden.  Ik ben er helemaal verliefd op!
www.inmydresser.com

Van alle producten die je hier terugziet (behalve de mustachering) komt in de loop van deze week een review online. Daarin kom je ook te weten hoe het zit met de W7 producten en of ze al dan niet een dupe zijn!

Ben je benieuwd naar deze producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie