donderdag 26 januari 2012

Catrice | Prime and fine : smoothing refiner


Een goede primer is cruciaal voor je make-up. Door het gebruik van een primer creëer je een goede basis. Het zorgt ervoor dat je foundation (en alle andere make-up) goed blijft zitten. Ik heb een lange tijd de Velvet Touch Foundation Primer van Gosh gebruikt, maar na hem negen maanden onafgebroken elke dag te gebruiken, is hij helemaal op! Hoewel ik er redelijk tevreden over was, besloot ik toch om dit keer iets anders te proberen. Mijn oog viel op de Prime and fine - smoothing refiner van Catrice.

Ik vind het altijd wel een beetje spannend om zo'n nieuw product te proberen. Vooral omdat dit een 'basis' product is. Hiermee valt of staat je make-up.
De verpakking oogt in elk geval wel oké. Het glazen potje met een zwart deksel oogt erg luxueus. De primer van Gosh zat in een pompje. Dat ziet er niet zo expensive uit, maar het is wel hygiënischer en je kon het product helemaal opgebruiken (door het omgekeerde pompsysteem werd ook het product op de bodem gebruikt). 

Catrice over de Prime and fine - smoothing refiner:
De ideale voorbereiding: de Smoothing Refiner. De olievrije op  siliconen gebaseerde primer maakt poriën onzichtbaar en vult rimpeltjes; je huid is zacht en verfijnd. Je bent nu klaar voor je grote entree! Wordt geleverd in een hoogwaardig potje. 

Ik zeg dat het 'luxueus' oogt, Catrice zegt dat het een hoogwaardig potje is. Tomato - tomàto :)

Maar je huid wordt er inderdaad zachter van! De textuur van dit product is namelijk heel lucht en zacht.


De Prime and fine - smoothing refiner is niet vet, maar smeert toch makkelijk uit. Je hebt ook niet veel product nodig, waardoor het volgens mij ook wel lang mee gaat. Altijd fijn toch?


Het ziet er fijn uit, het werkt fijn en ja: het houdt je make-up ook op z'n plaats!

Als je het mij vraagt, is dit zeker een aanrader! Niet alleen ziet het er goed uit, maar ook de andere beloftes (een zachte gladde huid die klaar is voor 'het grote werk') worden waargemaakt.

Catrice Prime and fine-smoothing refiner €4.90

Gebruik jij ook deze primer van Catrice of ga je voor een andere primer?Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie