maandag 30 januari 2012

Catrice | Allround Concealer

Indien Rubbens of Da Vinci visagisten waren, zou dit vast en zeker hun favoriete concealer palette zijn geweest! Het concealer palette van Catrice is namelijk heel veelzijdig en kan zonder veel moeite worden ingezet in de strijd tegen de onzuiverheden en donkere kringen. Ja je hoort het al, ik ben fan!Catrice beschrijft dit concealer palette als volgt:
Een scala aan mogelijkheden om er altijd geweldig uit te zien. Met deze concealer (in vijf verschillende tinten) verberg je in no-time kleine onzuiverheden (beige tinten), tover je donkere kringen onder je ogen weg (roze tinten) en bedek je rode vlekjes (groene tinten). Het aanbrengen is telkens weer prettig, dankzij de crèmige textuur.

Hele mooie beloften zijn dat allemaal. Toen Laura Lynn zong dat ze duizend maal bedrogen werd had dat waarschijnlijk niets met dit palette te maken, want Catrice maakt zijn beloften waar!Het palette bevat dus vijf creamy concealers die (zoals Catrice hierboven zelf beschrijft) elk hun eigen functie hebben. 
De verpakking is simpel maar gebruiksvriendelijk. De vijf concealers zitten in een langwerpig, doorzichtig palette. Het is misschien niet zo handig als een klein vierkant palette, maar door het oneven aantal kleuren is dit waarschijnlijk de meest elegante oplossing. Wat ik nog een beetje mis, is een plaats voor een kwast in het palette. 

Ik brengt de concealers namelijk aan met een kleine (oogschaduw)kwast van Hema die perfect geschikt is voor het aanbrengen hiervan. Indien je zelf liever met je vingers werkt, kan dit natuurlijk ook perfect!


Zelf gebruik ik het vaakst de groene (voor rode vlekjes) en een mix van de lichtste en tweede lichtste huidskleur. De rode (voor donkere cirkels) blijft nagenoeg onaangeroerd. Dit is natuurlijk afhankelijk van je huid en de bijhorende 'problemen'. 
De producten doen verder ook gewoon wat ze moeten doen: ze verdoezelen onzuiverheden en geven je een egaal gelaat.


Ik ben fan! Et vous?

Catrice Allround Concealer - €3.50

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie