vrijdag 6 januari 2012

The Body Shop | White Musk Libertine


Zoals je hier al kon lezen, kreeg ik van mijn vriendje voor kerst en nieuw een geschenkdoos van The Body Shop White Musk Libertine. Ik kreeg dus een bodylotion, een body wash en een eau de toilette.  Of ik daar blij mee was? Mais oui, off course darling! Hoewel de producten al een tijdje in de winkel liggen, leek het me toch leuk om ze voor jullie te reviewen.


The Body Shop blijft zijn 'White Musk' parfum steeds opnieuw heruitvinden. Dit keer heet de White Musk lijn dus Libertine. Het idee achter deze geur is dan ook 'een moderne vrouw met een open mind'.

Top notes: Turks fruit en slagroom, een vrijpostige, speelse flirt waardoor deze geur verslavend wordt
Middle notes: Orchidee, in al haar vrouwelijkheid 
Base notes: Muskus, zorgt voor een stevigere basis en verzamelt de innerlijke kracht en soliditeit voor een mysterieus vleugje vertrouwen en sensualiteit
Normaal ben ik niet zo voor de 'white musk'- geur, maar deze mag er zeker zijn! Hij geurt lekker zoet en is ideaal voor de winter. 
Naast de eau de toilette ben ik ook zeer blij met deze body lotion. Ik zat door mijn voorraad heen, dus deze was meer dan welkom!
Om het geheel af te werken kan ik ook onder de douche nog eens genieten van deze bloemige geur! I like!Indien je dit pakketje of deze producten tijdens in de solden tegenkomt (en je houdt van zoete geurtjes): meenemen die handel!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie