zondag 22 januari 2012

The Body Shop | Body Butter in je haar!


De Body Butters van The Body Shop ken je denk ik wel. Het zijn lekkere, romige, heerlijk ruikende producten om je huid te voeden en te hydrateren. Hoewel ik een flinke voorraad body butter heb opgebouwd, ben ik er eigenlijk niet zo'n fan van. Het is te zeggen, ik houd gewoon meer van een body lotion, dan van een body butter. Maar, (ja zoals altijd is er een maar) deze body butters kunnen ook op een andere manier gebruikt worden...

De tittel van dit stukje zegt het eigenlijk al: je kan een body butter van The Body Shop ook heel makkelijk gebruiken in je haar. Neen dit is niet iets dat ik zelf verzin of waar ik toevallig ben achter gekomen. Het is een tip die ik een keer kreeg van een verkoopster bij The Body Shop. Ik zocht een conditioner omdat de punten van mijn haar erg droog stonden, toen ze me vertelde dat ik de body butters perfect als voedend haarmasker kon gebruiken.

Je brengt het product aan net zoals eender welk ander haarmasker. Na het wassen neem je een kleine hoeveelheid body butter op je vingertoppen en je brengt dit aan op de lengtes van je haar. Dit laat je een vijftal minuten inwerken en spoel je vervolgens weer uit met lauw water.
Dit kan je een keer of twee per week herhalen (afhankelijk van hoe droog je haarpunten zijn).

Ik gebruik de body butters al een hele tijd op deze manier en ik ben er heel tevreden over. Mijn haarpunten zijn minder droog. Mijn haar ziet er gezonder uit, glanst meer en ruikt heerlijk!

Let wel op dat je niet teveel product gebruikt en dat je het goed uitspoelt. Indien je dit niet doet, gaat je haar er eerder vet uitzien and that's just wrong!


Probeer jij deze tip uit of gebruik je de Body Butters van The Body Shop toch liever gewoon om je lichaam? Let me know!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie