dinsdag 27 december 2011

Wishlist Londen


Als alles goed gaat, zit ik vanavond op de Eurostar richting Londen. Het motief om deze prachtige stad (nogmaals) te bezoeken, is de tentoonstelling rond Leonardo Da Vinci in National Gallery. Daarnaast hebben we ook tickets voor de musical We Will Rock You. Omdat we toch twee volle dagen in Londen zullen zijn er dus nog meer dan tijd genoeg over is om te shoppen, maakte ik alvast een mini-wishlist!


Op m'n wishlist staan vooral producten die niet (of moeilijk) in België te verkrijgen zijn. In België hebben we maar een beperkt aanbod wat merken betreft, dus ik zal m'n hartje kunnen ophalen!

1 Benefit Cosmetics - Full Finish Lipstick in Rumor
Benefit is wel te koop in België, maar toch is het eerder een zeldzaamheid. En zeg nu zelf, een leuk lipstick kan op geen enkel verlanglijstje ontbreken hé!

2 Sleek Nailed Polish in Lilac
Producten van Sleek zijn in België makkelijk te verkrijgen via verschillende webshops, maar nagellak van Sleek... neen dat niet. Vandaar dat ik dit leuke paarse kleurtje hoop te vinden in Londen!

3 + 4 Soap and Glory Shampoo Glad Hair Day / Handcream
Toen ik vorige maand in Berlijn was, stapte ik voor het eerst in een Douglas parfumerie (ook dát hebben we niet in België). Daar ontdekte ik dit leuke merk 'Soap and Glory'. Gezien mijn budget er op dat moment niet meer tegen kon, bleef het enkel bij kijken. Dit keer ga ik er voor! Ik hoop een hippe shampoo en voedende handlotion te scoren.

5 Urban Decay - Naked 2
Toen ik dit nieuwe palette van Urban Decay zag, was ik onmiddellijk verkocht! Urban Decay is niet te koop in België. Niet in de winkels en niet via een Belgische webshop. De enige mogelijkheid om er aan te geraken is volgens mij het bestellen via de webshop van de franse Sephora. Juist ja, dan betaal je je blauw aan verzendingskosten. Ik kies dus voor de andere optie: het meebrengen uit een ander land. Het liefst zou ik Naked 2 kopen, maar indien die niet te vinden is, neem ik genoegen met Naked. Deze staat ook al een tijd op mijn verlanglijstje, maar zoals ik al zei, het is heel moeilijk om te vinden in België.

Indien jij naar Londen gaat, welke beauty-spulletjes komen er dan op jouw wishlist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie