maandag 19 december 2011

OPI: Wocka! Wocka!

Toen OPI een collectie geïnspireerd op The Muppets op de markt bracht, was ik erg benieuwd! Ik was een beetje teleurgesteld toen ik zag dat de helft van deze collectie uit glitterlakjes bestond. Begrijp me niet verkeerd: nu en dan een mooi glitterlakje kan ik zeker appreciëren, maar voor 'dagelijks' gebruik vind ik het niet zo geschikt. Gelukkig bevatte The Muppets-collectie ook enkele mooie rode tinten.


Ik liet mijn oog vallen op Wocka! Wocka!, een dieprode kleur met een metalic finish. 


OPI over Wocka!Wocka! uit The Muppets-collectie: 
The popular deep berry makes everything fun and merry!

Dat ze bij OPI kunnen rijmen en dichten zonder hun gat op te lichten (ja dat wordt zo gezegd in Oost-Vlaanderen) is bij deze wel bewezen. Toch durf ik te betwisten dat 'deep berry' een goede omschrijving voor de kleur is. Ik vind dit eerder bloedrood dan 'rood met een vleugje bes' erdoor heen. 


Zoals gewoonlijk lakt dit lakje van OPI buitengewoon makkelijk. Dit is volgens mij ook zichtbaar aan het resultaat. Iets wat me wel verbaast, is dat deze nagellak al na een dag tipwear vertoont. Dit is dan ook het enige minpuntje aan Wocka!Wocka!

Is er een kans dat men jouw spot met Wocka!Wocka! (of een ander lakje uit The Muppets - collectie)?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie