zaterdag 31 december 2011

My New Year's Resolutions

2011 loopt op z'n laatste benen, 2012 loert al om de hoek! Hoewel ik het eigenlijk zinloos vind en me er meestal niet langer dan een paar weken aan houd, maak ik elk jaar opnieuw enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vaak doe ik dit zelf onbewust. Dit jaar doe ik het dus heel bewust en deel ik mijn voornemens graag met jullie!

Of je het nu wil toegeven of niet, ik ben er bijna zeker van dat ieder van jullie elk jaar enkele goede voornemens maakt aan het begin van het nieuwe jaar. Sommigen willen vijf kilogram afvallen, anderen willen hun hele huis opruimen. De eerste weken van het nieuwe jaar ben je er ook echt mee bezig: je gaat meer op je voeding letten of je begint met het opruimen van enkele kasten. Maar na enkele weken... tja, dan is er allemaal niets meer van te merken. 
bron foto: klik!
Ik durf er haast om te wedden dat het ook dit keer zo zal gaan bij mijn goede voornemens. In een poging om er toch iets moois van te maken, zijn hier alvast mijn goede voornemens voor 2012.


  1. De stap zetten naar een eigen domein.
  2. Een facebook-pagina aanmaken voor Muffins At Tiffany's.
  3. Eerder gericht sparen voor een bepaald item ipv in het wilde weg dingen te kopen.
  4. Mijn slaapkamer en werkkamer opruimen.
  5. Meer gezonde maaltijden koken ipv kant en klare maaltijden op te warmen.
  6. Mijn schoolwerk meer spreiden en meer op voorhand werken.

Zoals je ziet zijn het niet allemaal voornemens, maar staan er ook enkele zaken op die ik wil verwezenlijken in 2012. En ja, ik weet het, het zijn stuk voor stuk 'veilige' dingetjes, maar dan is de drempel om er ook effectief iets aan te doen niet zo hoog :) Hou daar ook rekening mee wanneer jij zelf goede voornemens opstelt voor het nieuwe jaar. Zorg ervoor dat je verwachtingen van 2012 realistisch zijn.

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Of vind je die inderdaad te nutteloos om nog maar over na te denken?

Agnus & Phil Annie Taylor Lebel 2004
Alvast een gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie