maandag 5 december 2011

Muffins At Tiffany's is helemaal terug van weggeweest!


Begin oktober plaatste ik voor het laatst een blogpost op Muffins At Tiffany's. Sinds dien bleef het hier erg stil. Ik kan wel duizend 'excuses' verzinnen waarom, maar de voornaamste reden: ik had er helemaal geen zin meer in.

Ik heb het de voorbije maanden erg druk gehad, maar de allergrootste reden voor mijn tijdelijke blogstop, was dat ik er echt even tussenuit moest. Ik had geen inspiratie en geen zin meer. Het werd iets wat ik 'moest' doen en niet iets wat ik kon en mocht doen. Ik moest en zou elke dag een nieuw bericht online zetten, waardoor de pret er toen voor mij af was. Toen ik ook voor school nog een blog moest in elkaar knutselen, werd het zeker te veel. Ik stopte al mijn tijd in de schoolblog, aangezien ik daarop beoordeeld werd. Ondertussen staat deze ook op poten, is de stage (voor een groot deel) voorbij en is de rust weergekeerd. 


Nieuwe start = nieuwe lay-out!
Ik heb Muffins At Tiffany's enorm gemist en ik ben dus heel blij dat ik opnieuw kan posten. Zoals je ziet is de lay-out ook helemaal klaar voor een nieuwe start. Ik heb me hierbij laten inspireren door tekeningen en foto's van Gil Elvgren. Lekker vintage dus! Vanaf nu werk ik ook met labels en categorieën. Je kan artikelen terugvinden onder de categorieën gelaat, nagels, parfum, fashion, haar, lippen, ogen en huid. Sommige categorieën zijn nog niet actief, omdat er nog geen posts voor zijn. Voor de labels is niet veranderd. Alle 'oude' blogposts zijn terug te vinden onder het label 'archief' .


Om de twee dagen zal er een nieuwe blogpost verschijnen; een dag wel een dag niet. Ik zal ook over meer dan alleen beauty schrijven. Vroeger verschijn er wel al eens een persoonlijk artikel, maar vanaf nu wil ik het echt veel bredere houden. Je kan je dus ook verwachte 'lifestyle' artikeltjes of zomaar een random artikeltje waarin ik je iets wil tonen. 

Hopelijk kom je af en toe eens langs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie