woensdag 21 december 2011

Maybelline NewYork Master Precise Liquid Eyeliner

Het nieuwe assortiment eyeliners en oogpotloden van Maybelline New York is al een tijdje op de markt. Toch keek ik even de kat uit de boom. Toen bleek dat iedereen de liquid eyeliner fan-tas-tisch vond, was ik min of meer overtuigd en besloot ik de proef op de som te nemen.Maybelline New York over de Master Precise Liquid Eyeliner: 


Ontdek de exclusieve formule van EyeStudio Master drama Khôl Liner. Voor een intense kleur die de hele dag blijft zitten.Vlekt niet, vervaagt niet en geeft niet af.


Een diepe kleur die je ogen extra laten spreken en zorgen voor een onweerstaanbare look. 

De romige textuur hecht zich goed aan je huid en zorgt voor een makkelijke en precieze toepassing.
  • Intense kleur: check!
  • Blijft de hele dag zitten: check!
  • Vervaagt niet: check!
  • Romige textuur: check!
  • Makkelijke en precieze toepassing: check!
Alles wat men beloofd, wordt wel degelijk gerealiseerd. Dat is al heel wat als je het mij vraagt! Zelf vind ik het een aangenaam product. Het is echt een soort stift waarmee je een lijntje kant trekken. 


Ik ben fan! Who's with me?


Maybelline NewYork Master Precise Liquid Eyeliner - 10.90 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie