donderdag 15 december 2011

Labello Classic Care


Lippenbalsems. Ik heb er wel twintig, allemaal verschillende soorten en smaken. Niet dat ik bewust lippenbalsems verzamel hoor! Ik raak ze gewoon altijd kwijt en dan koop ik een nieuwe. Wanneer ik daar dan mee thuis kom, vind ik natuurlijk die oude terug. Gisteren nog was ik op zoek naar een lippenbalsem in m'n tas. In plaats van één vond ik er toen twee. Tja...


Terwijl ik weer eens een lippenbalsem kwijt was, ging ik in de winkel opzoek naar een nieuw exemplaar. De keuze viel op Labello. Neen, geen fruitig smaakje of hippe finish, maar de echt klassieke Labello. 


Toen ik hem zag werd er ik er echt nostalgisch van. Ik kon me herinneren dat m'n moeder dit vroeger (toen ik een jaar of vijf was) met haar vinger aan m'n lippen wreef. 


Vandaag ben ik natuurlijk instaat m'n lippen zelf van een laagje balsem te voorzien. En deze winter zal dat laagje afkomstig zijn van de Labelle Classic Care lippenbalsem.

Labello over deze Classic Care lippenbalsem:

Labello Classic Care voedt de lippen diepgaand dankij Labello's innovatieve formule met hydratatie en gewichtloze textuur, geschikt voor dagelijks gebruik. Dit is de complete verzorging voor altijd zachte lippen. De klassieke geur is een waar genot voor de zintuigen. De formule, verrijkt met jojobaolie en sheaboter, hydrateert de lippen op natuurlijke wijze, waardoor ze er altijd goed uitzien en ook goed aanvoelen. 
Labello Classic Care, voor een transparante, kleurloze afwerking van de lippen. Zo heb je alle dagen natuurlijk mooie, zachte lippen.


Over een 'geur die een waar genot is voor de zintuigen' kan je niet echt spreken, daar de lippenbalsem geurloos is, maar verder ben ik zeer tevreden over dit product.
Waarom? Omdat hij fijn aanvoelt, geen geur of smaak heeft, mijn lippen beschermt en neutraal is. Ik hou van zulke neutrale lippenbalsems. Je kan ze makkelijk gebruiken als basis onder een lippenstick. 

Welke lippenbalsem gebruik jij deze winter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie