dinsdag 13 december 2011

I love... rasberry & blackberry hand lotion


I love... is een merk waar ik al veel goede dingen over las en waar ik in de winkel steeds kon aan weerstaan. De producten zagen er wel leuk uit, maar ik had nooit een goede reden om ze te kopen. Ik had ze nooit echt 'nodig'. Tot ik op zoek ging naar een nieuwe handcreme!


Uit nader onderzoek (ik heb eens gekeken op de website van I love...) blijkt dat dit product nieuw in het assortiment is en in zeven verschillende varianten te verkrijgen is. Ik ging voor de variant met rasberry & blackberry.


I love... over de superzachte handlotion met rasberry & blackberry:
Super smooth and luxuriously nourishing our new hand lotions will leave your hands super soft and beautifully fragranced.

Met andere woorden: je krijgt een voedende handlotion die je handen superzacht maakt en mooi geparfumeerd. 
Over parfum gesproken: oh mijn god wat ruikt dit goed! Ik zou het een hele dag door kunnen smeren gewoon omdat het zo'n fijne geur heeft.
Van de 'superzachte' handen ben ik niet helemaal overtuigd. Het is niet dat ik het effect niet voel, maar het is wel zo dat het effect snel verdwijnt. 


Ik kan deze handcreme zeker aanraden aan mensen met een gewone huid, maar wie echt droge handen heeft, gaat best op zoek naar een andere handlotion.
I love... Yes I do!

I love ... rasberry & blackberry superzachte handlotion
€ 4.90

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie