zondag 25 december 2011

Face Of The Day: Kerstlook

Laat ik beginnen met jullie allemaal een zalig kerstfeest te wensen! Hopelijk lagen er leuke cadeautjes onder de kerstboom! Wat er bij mij onder lag laat ik jullie later nog zien, maar vandaag toon ik jullie alvast mijn kerstlook. Het is geen typische kerstlook met veel glitter. Eerder een klassieke look met een beetje shimmer. That's me!

Gebruikte producten:

Gosh Velvet Touch Foundation Primer
Pupa Silk Touch Foundation
Catrice Welcome To Las Vegas Transparant Fixing Powder
Sleek Blush - Rose Gold
Catrice Enter Wonderland Highlighting Powder

Catrice Ultimate Colour Lipstick - Be Natural

Benefit Cosmetics Stay Don't Stray EyeShadow Base
The Body Shop Shimmer Cubes - 06
Maybelline NewYork Master Precise Liquid Eyeliner
Rimmel Sexy Curves Mascara

Ik gebruikte de Shimmer Cubes van The Body Shop in variant 06. Ik had deze al een tijdje liggen, maar ik had ze nog nooit echt gebruik. Ik had namelijk de indruk dat het pigment niet zo geweldig was. Vandaar dat ik besloot ze nat te gebruiken! Dan krijg je immers wel een mooi effect!


Nog een keertje : Gelukkig Kerstmis!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie