vrijdag 9 december 2011

Catrice Welcome to Las Vegas: Transparent Fixing Powder


Liefde. Liefde is het woord dat ik zou gebruiken om mijn gevoel naartoe dit product te beschrijven. It looks amazing! Het ziet er zo geweldig uit dat ik er eentje kocht om naar te kijken en eentje om te gebruiken.


Catrice over het transparant fixing powder uit de LE Welcome to Las Vegas:
Een vleugje luxe - Transparant Fixing Powder heeft een prachtige ultrafijne textuur en zorgt de hele nacht lang voor een frisse, matte teint. De ideale finish voor een glamourous avondmake-up.


De transparent fixing powder uit de LE Welcome to Las Vegas van Catrice onderscheidt zich van de rest door de unieke tekening in het compacte poeder. Eyecandy! Het nadeel is dat deze tekening vrijwel onmiddellijk verdwijnt wanneer je er met een poederkwast over gaat. Jammer, maar zoiets kan je natuurlijk verwachten.De werking van het poeder mag er wel degelijk zijn! Er wordt je een mat effect beloofd en dat effect krijg je! Voordien gebruikte ik een gelijkaardig product van Nivea, maar nu die niet meer verkrijgbaar is, is dit een mooie vervanger.
Het enige nadeel aan dit product is dat het slechts in één tint komt. Hoewel het poeder transparant is, kunnen meiden met een donkere huid volgens mij wel eens voor verrassingen komen te staan. 

Catrice Welcome to Las Vegas - Transparant Fixing Powder - 10FairyDust
€3.99

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie