woensdag 7 december 2011

Catrice Welcome to Las Vegas: Alluring Night


Nagellak is waarschijnlijk één van mijn grootste beautyverslavingen. Toch was ik niet echt enthousiast toen ik de nagellakjes van de LE Welcome to Las Vegas van Catrice zag. Uiteindelijk liet ik me toch verleiden door deze blauwe variant, Alluring Night.


Catrice over de nagellak uit de LE Welcome to Las Vegas:
Elke diva heeft een perfecte styling tot in de toppen van haar vingers! Intense kleuren, adembenemende glans en lange houdbaarheid met slechts één streek van het kwastje. De Welcome to Vegas nagellakken staan garant voor een grootse uitstraling! Laat de show beginnen!Alluring Night is een donkere blauwe kleur met een metalic finish. Op de één of andere manier doet het me ook aan grafiet denken. De grote pluspunten van deze nagellak zijn het korte borsteltje en de fijne structuur van de lak. Deze scoort ook goed in de categorie 'chip-vrij'!
De verpakking is klassiek en afgewerkt met een gouden tekening. Niet meteen mijn ding, maar wel leuk voor het Las Vegas thema.


Een leuk lakje als je het mij vraagt. Ik overweeg zelf om deze te dragen voor oudjaar. (Hoewel ik me tegen dan waarschijnlijk al opnieuw heb laten verleiden door enkele nieuwe lakjes.)

Catrice LE Welcome to Las Vegas - Alluring Night
€ 2.49 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie