zaterdag 1 oktober 2011

The September Muffin

1 oktober...dat wil zeggen dat er alweer een maand  voorbij is! En dat wil dan weer zeggen het weer tijd is voor The September Muffin: mijn favorieten van de maand september. Aangezien ik deze maand een no-buy periode heb ingelast, heb ik dus ook niet zoveel nieuwe spullen. Wanneer ik naar producten zocht voor dit artikel, zat ik even met mijn handen in het haar. Ik gebruikte deze maand vooral 'oude' favorieten, maar die zag je hier al meerder malen voorbij komen. Toch heb ik enkele leuke spullen gevonden...

Deze maand toon ik je twee klassiekers en een product dat ik onlangs zelf ontdekte. Laten we beginnen met de klassiekers!Mona Lisa Is Staring Back, een lakje uit de Ultimate Nude collectie van Catrice. Een leuk lakje voor een 'nude'-look, als je het mij vraagt! Past altijd voor iedereen :) Vreemd dat hij niet iedereen in een favorieten-artikel zat trouwens!

De volgende favoriet in het rijtje, de Sleek Blush in Rose Gold!
Hoewel dit een nieuwe aanwinst is, was het van bij het begin duidelijk dat dit een favoriet zou worden. Alles, maar dan ook alles, aan deze blush is geweldig! Klik hier om te lezen waarom dat zo is :)

En ten slotte een lipstick die je eerder deze week ook al kon zien, Be Natural!

Ik ben gek op nude lips, toen ik deze lipstick ontdekte, was ik ook meer dan tevreden! Eindelijk de perfecte tint en het perfecte product! Een volledige review over deze Ultimate Colour lipstick in Be Natural! lees je hier!


Ziezo, dit waren weer mijn favorieten voor de maand september. Zoals je wel ziet, zijn het echte klassiekers en ideaal voor een complete nude look!

Welke producten waren deze maand jouw favorieten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie