zaterdag 8 oktober 2011

The Question Muffin: Krijg jij de kriebels bij het zien van foute make-up?

Laten we eerlijk zijn: in het straatbeeld zijn (naast vele geslaagde make-up looks) ook vele foute make-up looks te zien. Te veel bronzer, scheve eyeliner, klonterende mascara,... Je kan het zo fout niet bedenken of je hebt het al eens gezien. Nu vraag ik me dus af wat jij denkt bij het zien van deze gekke toestanden. The Question Muffin vandaag is dan ook heel eenvoudig: krijg jij de kriebels bij het zien van foute make-up?

Bij mij op school zit een meisje dat sinds kort eyeliner is gaan dragen. Hoewel ze echt haar best doet, is dat elke dag een dikke gekartelde zwarte lijn. Ik word er telkens zo zenuwachtig van! Het liefst zou ik haar zeggen dat ze de techniek nog niet helemaal onder de knie heeft en haar enkele tips geven. Helaas heb ik daar het lef niet voor :) 

De make-up van Eva Longoria durft ook wel eens te mislukken
Waarschijnlijk loopt het bij iedereen wel eens fout, maar toch krijg ik er steeds de kriebels van!
Hoe zit het nu met jou: krijg je de kriebels van mislukte make-up looks? En spreek je de persoon in kwestie er ook over aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie