donderdag 6 oktober 2011

DrukDrukDruk

Zoals je wel al gemerkt hebt, kwam de blogpost vanavond iets later dan gewoonlijk. Ik wou dat ik hiervoor een goed excuus heb, maar helaas is dat niet het geval. Ik kwam laat thuis van school, was moe en had vooraf geen artikel ingepland. Ik had graag een artikel over de BB cream van Garnier geschreven, maar omdat ik daar graag mijn tijd voor neem (ik heb er veel over te zeggen, dus ik wil het ook goed doen) zal dat nog even op zich laten wachten. Ik wil wel van de gelegenheid gebruik maken om je een persoonlijke update te geven :)
Ergens is wel ironisch: ik heb nauwelijks tijd om deze blog bij te houden en nu moet ik voor school ook nog eens gaan bloggen. Ja, je leest het goed, ik mag met twee blogs aan de slag gaan. Deze over beauty en een andere rond kunst en cultuur. Allemaal heel fijn, maar het opstarten daarvan verliep niet helemaal zo vlot als ik zou gewild hebben. Aanvankelijk moest de blog voor school via wordpress gemaakt worden. Ik ken wordpress niet zo goed, dus ik was al niet heel tevreden. Daarbij komt ook nog eens dat een heel aantal opties geblokkeerd was door school, waardoor de lay-out tot een minimum kon worden aangepast. Gelukkige heb ik m'n docente ervan kunnen overtuigen dat blogger eenvoudiger en leuker is :)

Mijn stage, waar ik het eerder over had, loopt ook niet helemaal van een leien dakje. Toen ik eindelijk mijn hele stagerooster bij elkaar gepuzzeld had, besloot de hoge school gisteren enkele data te veranderen, waardoor al het puzzelen dus allemaal voor niets was.

Begrijp me niet verkeerd, ik zoek geen excuses voor de late update of het feit dat ik weinig tijd heb om aan Muffins At Tiffany's te werken, maar het moest me gewoon even van het hart :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie