donderdag 8 september 2011

What's in my beautybag?

Wanneer ik na een lange dag op school of op stage 's avonds ook nog een afspraak heb, vind ik het leuk om tussendoor mijn make-up een kleine touch-up te geven. Even afpoederen, ervoor zorgen dat ik nog steeds een gezonde gloed heb, ... Daarom draag ik altijd een klein tasje met basic-producten in mijn handtas. Een mascara en eyeliner zal je niet in m'n tasje aantreffen. Ik kan me echt niet voorstellen dat ik na een lange dag mijn wimpers ga aanvallen met nog laag mascara, dat loopt sowieso fout af! Wat er dan wel in zit, lees je na da klik. "What's in my 'beautybag'?", ook al weet ik niet zeker of 'beautybag' een bestaand woord is, je begrijpt wel wat je kan verwachten :)Een zakspiegeltje! Wat mij betreft één van de absolute basics voor een make-up tasje.

Een poeder om matte plekjes bij te werken. Deze Ideal Finish powder is absoluut één van mijn favorieten. Ik kocht hem zeker al vier keer opnieuw!

Om er niet al te mat en vlak uit te zien, neem ik ook steeds een blush mee. Deze blush is niet onmiddellijk één van mijn favorieten, dat kan je hier lezen, maar voor enkele snelle retouches kan het nog net. 

Om blush en poeder aan te brengen heb je natuurlijk ook een kwast nodig. Deze compacte kwast van nivea is daarvoor heel handig!

In dit plastiek hulsje zat vroeger een Hello Kitty Body Mist van H&M. Toen de body mist op was, vulde ik hem gewoon met parfum. Altijd handig om een geurtje op zak te hebben!

Een lippenbalsem! Opnieuw een essentieel element als je het mij vraagt. Ik ben dan wel aan het afkicken van mijn 'verslaving', maar na een lange dag is het toch fijn om even lippenbalsem aan te brengen op m'n droge lippen.

Naast droge lippen, heb ik ook vaak last van droge handen. Een handcrème is dus echt een must voor mij!

Pleisters! Iets wat altijd wel van pas komt denk ik. Is het niet om je hielen te beschermen tegen dikke blaren, dan is het om dat kleine wondje af te dekken.

Een balpen en een zakdoek... Niet onmiddelijk beauty-related, maar ik heb ze toch graag bij me!

Ik heb ook steeds een deodorant en een lipgloss bij me. Deze zitten los in m'n handtas. De deodorant past niet in m'n 'beautybag'. De lipgloss verandert van dag tot dag :)


Wat zit er in jullie 'beautybag'?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie