vrijdag 9 september 2011

Vanilla Body Mist by TBS

Vorige week kocht ik een Vanilla Body Mist bij The Body Shop. "Oh! Jij was toch bezig met een no-buy periode?!" Ja dat klopt, maar ik had een goede reden om deze even te verbreken. Wanneer je bij TBS iets koopt, komen er steeds punten op je 'Love Your Body' -card. Elke vijftig punten is een waardebon van vijf euro waard. Nu is het zo dat een heel deel van mijn punten zou vervallen en dat ik dus ook enkele waardebonnen zou verliezen. Dat wou ik niet laten gebeuren, dus moest ik wel iets kopen. Een tijd geleden had ik de Vanilla Body Mist al eens in m'n handen gehad, maar ik kocht hem toen niet. Dit was het uitgelezen moment om het toch te doen. 

De verpakking van dit product is een standaard-TBS verpakking. Op zich zijn we handig, duidelijk en niet echt lelijk. Als ik echt eerlijk moet zijn begin ik deze verpakkingen toch een beetje beu te worden. Een nieuwe stijl zou zeker geen kwaad kunnen!

Een body mist kan je eigenlijk altijd dragen: als je opstaat, als je naar school/werk gaat, als je naar de winkel gaat, zelfs als je naar bed gaat. 
Toch heeft deze Vanilla Body Mist een zeer uitgesproken geur, van vanille. Ja dat had ik natuurlijk wel verwacht :D maar ik had niet gedacht dat het zo erg zou zijn. Ik ben net een vanille-ijsje wanneer ik deze op heb! Versta me niet verkeerd, ik hou van de geur van vanille en ik vind de geur aangenaam, maar wauw, dat had ik niet zien aankomen.
Helaas blijft de geur niet al te lang hangen. Na enkele uren (laten we zeggen drie uur) is de geur helemaal verdwenen. Kort maar krachtig dus...

De prijs van deze Vanilla Body Mist bedraagt 12,95, maar dank zij mijn 'Love Your Body'-korting, betaalde ik slechts 2,95euro. Ergens ben ik wel blij dat ik mijn korting gebruikte voor dit product, want ik weet niet of dit werkelijk 12,95 euro waard is...

Hoe zijn jouw ervaringen met de Body Mist's van The Body Shop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie