dinsdag 6 september 2011

Tag: Wat heb je liever...?

Een tijd geleden werd ik getagged door Anne-Floortje van Baroque Beauty en later ook door Joyce van Pretty Brilliant. Dank je wel dames! Het was de bedoeling om enkel vragen te beantwoorden. Klinkt heel simpel, tot ik hoorde welke vragen ik moest beantwoorden. Ja het was even slikken, maar uiteindelijk heb ik toch op elke vraag een antwoord gevonden. Bedankt hoor dames :D

Eerst nog even de spelregels overlopen!

  1. Vermeld en bedank degene door wie je getagged bent.
  2. Beantwoord de vragen, en niet smokkelen, dus bijvoorbeeld bij de vraag “Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor” niet antwoorden geven als “geen wenkbrauwen, want die kan je toch weer bijtekenen” ;)
  3. Tag een aantal andere beautybloggers die deze tag niet niet gedaan hebben.

1. Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor?
Ik moest wel even nadenken, maar uiteindelijk kon ik toch vrij makkelijk een keuze maken. Een zwarte snor wil ik helemaal niet, maar zonder wenkbrauwen zou ik wel nog door het leven kunnen gaan. Kijk maar naar Erin (AMNT reeks13): haar wenkbrauwen werden heel bleek geverfd, waardoor ze haast onzichtbaar waren. Ik vond het wel mooi. 
Erin uit America's Next Top Model reeks13 

2Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?Dit is serieus een moeilijke vraag. Ik ben praktisch verslaafd aan het lakken van mijn nagels, maar het is maar half zo fijn wanneer je breekbare, dus vaak ook korte, nagels hebt.
Wanneer ik echt moet kiezen, kies ik toch voor zwakke ongezonde nagels die ik wel mag lakken.

3. Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Dit was geen moeilijke vraag: lang haar tot aan m'n voeten! Ik vond kort gemillimeterd haar wel mooi bij anderen, maar zelf zou ik zo echt niet over straat durven.
Rapunzel - mijn heldin

4. Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmakeup meer gebruiken?
Deze vraag vond ik weer moeilijker... Toch kies ik voor de eeuwige smokey eye. Er gaat waarschijnlijk geen dag voorbij dat ik geen oogmake-up gebruik, dus ik denkt niet dat ik het zo uithouden om dit voor eeuwig achterwege te laten.

5. Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur? 
Liever rode wangen. Met een grauw gezicht zie je er al rap ziek uit. Dan zie ik er liever een beetje 'verlegen' uit :)

6. Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?
Ik draag elke dag cosmetica. Daarvan is zeker de helft op dieren getest. Eigenlijk sta ik hierbij veel te weinig stil. Ergens zou ik willen zeggen 'geen cosmetica gebruiken, want die dieren hebben er voor geleden', maar langs de andere kant denk ik niet dat ik het zou kunnen. Ik moet een keuze maken... *denkt hard na* Geen cosmetica gebruiken. Alleen cosmetica gebruiken die op dieren getest is vind ik net iets te extreem.

bron: klik!

7. Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Ik heb van nature geen rechte tanden en ook orthodontisten konden geen hulp bieden. Een perfect recht gebit zal voor mij steeds een illusie blijven, vandaar dat ik liever rechte gelige tanden heb in plaats van scheve tanden die mooi wit zijn.

8. Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn. 
Hoe wel ik het niet erg vind om af en toe iets 'niet draagbaar' te dragen, kies ik toch voor de veilige oplossing en blijf ik gewoon thuis! :)

9. Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladdert of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Ik kan er absoluut niet tegen wanneer mijn nagellak afbladert, dus ik kies er zeker voor om iedere dag mijn nagellak er opnieuw af te halen!

10. Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid?
Ik weet dat je bodylotion normaal hoort te gebruiken om je huid te voeden e.d., maar ik vind het toch wel belangrijk dat een bodylotion ook goed ruikt. Geef mij dus maar een bodylotion die niet zoveel te bieden heeft qua werking, maar die wel hemels ruikt!

11. Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs?
Dit is opnieuw een moeilijke vraag... Grijs is wel hip op dit moment, maar ik vind fel gekleurd haar toch ook iets hebben... Fel gekleurd haar dan maar!
bron:klik!
12. Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels?
Ik kies voor het scrubben met zout - en suikerkorrels. Uiteindelijk scrub ik m'n gezicht niet zo vaak en ik doe dit steeds heel rustig. Laat maar komen dat zout!

13. Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen?
Zo'n lipliner vind ik sowieso  vreselijk, maar ik denk dat uitgelopen panda ogen tot op een zeker punt nog wel te verantwoorden zijn.

Baby panda -Taylor Momsen

14. Nooit meer bij de parfumerie of nooit meer bij de drogist cosmetica kopen?
Mijn favorieten producten zijn van Benefit en Sleek. Sleek kan ik nog steeds online kopen, maar Benefit koop ik in de parfumerie. Nooit meer bij de drogist cosmetica kopen dus!
   
15. De komende 1,5 jaar geen makeup meer kopen (alleen geen makeup dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorging) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?
Geen denken aan dat ik m'n stash inlever :D

Bij deze tag ik de volgende mensen:
Roos van Le Flamant Roze
Laurence van Dresses and Daisies
Nana van BudgetBeauty
Kelly van Diva Of Geneva

Uiteraard mag je hem ook overnemen indien ik je niet getagged heb! Laat het dan even weten, zodat ik het ook eens kan lezen.

Met welke van mijn antwoorden ben jij het helemaal niet eens?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie