woensdag 7 september 2011

Stay don't stray Eyeshadow Base by Benefit

Een oogschaduw basis is een cruciaal onderdeel van een goede ooglook. Eerder kon je al lezen dat ik tevreden was over mijn oogschaduwbasis van Catrice. Toen die opgebruikt was, kocht ik de oogschaduwbasis van Hema. Daarover was ik alles behalve tevreden! Ik ging dus verder op zoek naar een goede oogschaduwbasis en kwam zo ook bij Benefit terecht. De producten van Benefit zijn niet helemaal budget-proof, maar zeker kwaliteitsvol. Mijn verwachtingen van 'Stay Don't Stray' lagen dan ook erg hoog...


Toen ik een tijd geleden enkele producten van Benefit kocht, kreeg ik hierbij een staal van hun eyeshadow base Stay Don't Stray. Een staal is altijd leuk om een product beter te leren. Ik was dan ook onmiddellijk overtuigd. Wanneer mijn staal was opgebruikt, besloot ik het product zelf aan te kopen. Zoals ik al zei, de producten van Benefit zijn niet heel goedkoop. Ik googlede dus ook even naar Stay Don't Stray, om zo te weten te komen hoe anderen het product ervaarden. Tot mijn verbazing kreeg ik toen echt horrorverhalen te lezen. Sommigen beweerden dat hun make-up ervan ging creasen, anderen vonden hem te licht in verhouding met hun huidskleur, maar de meest voorkomende klacht was de verpakking. Dit is dan ook werkelijk een groot probleem!


De verpakking ziet er geweldig uit, maar het is niet zo handig als het er uit ziet. Een smal en compact pompje, wat kan daar nu mee fout lopen? Wanneer je heel zachtjes op het pompje duwt, komt er namelijk een enorme hoeveelheid product uit. Hiermee bedoel ik niet dat er 'een beetje' teveel uit komt, maar echt genoeg om twee paar ogen van eyeshadow base te voorzien! De oplossing voor dit probleem is natuurlijk heel eenvoudig: overpotten! Ondanks deze simpele oplossing had ik het toch graag anders gezien.Wanneer je een dergelijke prijs betaalt, verwacht je toch wel dat de verpakking in orde is.


Stay Don't Stray is bedoelt om rond het hele oog te gebruiken, 360°. Het is dus niet alleen een eyeshadow base, maar ook een concealer. Wanneer ik andere reviews over dit product las, kwam ik er achter dat de kleur van Stay Don't Stray vaak als 'te licht' beschreven werd. Sommigen hadden het zelf over 'witte kringen'.
Gelukkig is de kleur voor mij perfect en kan ik hem perfect gebruiken als concealer en eyeschadow base.bovenaan zonder eyeshadow base, onderaan met eyeshadow base
Op bovenstaande foto's zie je Stay Don't Stray op m'n arm. Aangezien die iets donkerder is dan mijn gezicht, is de eyeshadow primer daar wel duidelijk te zien. 

De Stay Don't Stray werkt naar mijn gevoel perfect als concealer en als eyeshadow base. Het product droogt snel op, maakt je oogleden zacht, geeft je oogschaduw een boost en zorgt dat hij de hele dag mooi blijft zitten. 
Het (enige?) minpunt aan dit product is de verpakking.

Voor Stay Don't Stray betaal je 25,05euro.


Kenden jullie Stay Don't Stray al?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie