vrijdag 16 september 2011

Sleek Nude Collection: Bare Minimum: review

Gisteren zag je het I-Divine Palette uit de Sleek Nude Collection, Au Naturel. Vandaag toon ik je, zoals beloofd, de bijhorende Pout Polish in Bare Minimum. Ik houd enorm van nude lips, dus deze stond ook onmiddellijk op m'n wishlist. De Pout Polishes worden door Sleek zelf omschreven als 'tinted lip conditioners'. Ik kocht eerder al een Pout Polish in de kleur Pink Cadillac en daar was ik heel tevreden over. De pigmentatie daarvan is namelijk echt ongelofelijk goed. Helaas was dat dit keer een tegenvaller...

Deze Pout Polish in Bare Minimum zit verpakt in een standaardverpakking met een leuke print dat ook bij het palette terug te vinden was. Op zich heb ik helemaal geen probleem met een lipproduct in een potje, maar ik kan me wel voorstellen dat mensen met langere nagels dit niet zo handig vinden. Maar goed, tot nu toe ben ik er tevreden over :)Wanneer je het dekseltje verwijdert zie je een roze, lichtbruine substantie. Dit is inderdaad de kleur die ik me inbeeld wanneer ik aan mooie nude lips denk! Ik was erg benieuwd of de pigmentatie hiervan ook zo schitterend zou zijn en of ik deze fijne kleur op ook op m'n lippen zou terug zien. 

 naakte lippen
lippen met Bare Minimum
Zoals je ziet, is dit toch wel een beetje een teleurstelling. De mooie kleur is helemaal onzichtbaar op m'n lippen! Helaas heeft de Pout Polish in Bare Minimum een transparant effect. Dit vind ik zeer teleurstellend. Ondanks het feit dat de 'pigmentatie' me zwaar teleurstelt, vind ik de tinted lip conditioner verder wel fijn: hij plakt niet en lijkt ook een verzorgend effect te hebben. Hij geeft me ook het idee dat mijn lippen er iets voller uitzien wanneer ik hem draag.


Voor de Pout Polish in Bare Minimum betaalde ik 6,50 euro, de standaardprijs van een Pout Polish. Toch vind ik het dit keer zijn geld niet waard. Tenslotte krijg je niet meer dan een transparant glosje...

Hou jij van nude lips?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie