donderdag 15 september 2011

Sleek Nude Collection: Au Naturel: review

Je kon het eerder deze week in deze blogpost al lezen: ik haalde enkele spullen van de Sleek Nude Collection in huis! De Nude Collection is, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op en gecreëerd voor een nude look. Iets wat volgens mij altijd van pas komt! Ik beloofde je toen een review van deze producten. Vandaag krijg je dan ook het eerste product al te zien: het I-Divine Palette 'Au Naturel'. Toen ik de productfoto's zag, was ik niet onmiddellijk enthousiast. Hoe meer ik er naar keek, hoe nieuwsgieriger ik werd, dus ik besloot het toch aan te kopen. Een goede beslissing als je het mij vraagt!


Laten we beginnen bij het begin: de verpakking!

voorzijde I-Divine Palette

achterzijde I-Divine palette
De klassieke zwarte doos wordt dit keer geleverd in een elegant kartonnen omhulsel met een sierlijke print. Aangezien alle I-Divine Palettes hetzelfde zwarte uiterlijk hebben, is het vaak moeilijk om snel uit te maken over welk palette het gaat. Dit keer wordt de naam van het palette niet alleen op de achterzijde, maar ook op de voorzijde van het palette weergeven. Het is nog steeds niet erg duidelijk, maar het is in elk geval beter dan niets!Hier zie je de twaalf kleuren van het Au Naturel palette. Zoals dat bij Sleek vaak het geval is, is het palette voorzien van een plastiekje met daarop de naam van elke kleur. 

Nougat - Nubuck - Cappuccino
Conker - Moss - Bark
Honeycomb - Toast - Taupe
Mineral Earth - Regal - Noir

van links naar rechts: Nougat - Nubuck - Cappuccino - Honeycomb - Toast - Taupe
van links naar rechts: Conker - Moss - Bark - Mineral Earth - Regal - Noir
De kleuren bovenaan zijn duidelijk veel lichter. Deze lichte tinten zijn ideaal voor een neutrale look. De donkere tinten van de onderste rij zijn handig wanneer je meer diepte wil creëren. Wat ik ook fijn vind aan dit palette is dat het, net zoals het Oh So Special Palette, zowel matte kleuren als kleuren met een shimmer bevat.
De pigmentatie van alle tinten is best wel goed. Toch schrok ik enorm toen ik met 'bark' aan de slag ging: de intensiteit daarvan (en van alle donkere kleuren trouwens) is echt niet van deze wereld! Een klein minpunt aan deze oogschaduws is dat ze vrij korrelig zijn. 

Nougat - Nubuck - Cappuccino - Bark - Taupe
sleepy eye

Dit was de eerste look die ik met het Au Naturel Palette maakte. Het was even zoeken, maar één ding is nu wel duidelijk: dit palette is ideaal om een heel natuurlijke ooglook mee te maken. De naam kon dus niet beter gekozen zijn! Uiteraard mag je komende maand nog meer looks met dit palette verwachten.


Voor het Au Naturel Palette uit de Sleek Nude Collection betaalde ik 7,95 euro (pré-sale). Het palette is o.a. beschikbaar bij Boozyshop.nl en BeautyByElke.
Morgen krijg je de Pout Polish uit deze collectie te zien, in Bare Minimum.

Is dit palette iets voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie