dinsdag 20 september 2011

Sleek Blush in Rose Gold

Rose Gold is waarschijnlijk één van de meest geliefde blushes in beautyland. Het zou dan een dupe zijn van  Orgasm, een blush van Nars die al even graag (of nog liever) gezien is. Het is dus niet verwonderlijk dat Rose Gold hoog op m'n verlanglijstje stond. Al enkele maanden zelfs! Deze blush te pakken krijgen bleek namelijk niet zo eenvoudig! Doordat hij zo geliefd is, is hij vaak uitverkocht. Maar de aanhouder wint: eindelijk ben ik de trotse eigenaar de Sleek blush in Rose Gold!

De verpakking is standaard voor een Sleek blush: zwart, compact en eenvoudig. De naam van de kleur, de houdbaarheid en andere informatie is te vinden op de achterzijde. Wat ik nog steeds jammer vind bij de producten van Sleek, is dat de verpakking zo weinig zegt over de inhoud. Dit is mijn tweede blush van Sleek (meer over de eerste lees je hier) en ik moet zeggen dat het 's ochtends wel even zoeken is eer ik de juiste vast heb. Niet dat dit me echt mateloos stoort, maar het zou me nog minder storen indien Sleek met een oplossing voor dit probleem kwam.
Een ander (mogelijk) probleem is het openen van de blush. Zelf heb ik het 'systeem' al door, maar ik hoor vaak dat de doosjes moeilijk te open zijn. Dat leidt dan weer  tot een heleboel geknoei en meestal loopt het niet zo mooi af. 


Dit is 'm dan! Rose Gold is een zachte rode, roze, peachy kleur met een gouden shimmer. Ik ben gek op roze blushes, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Zeker nu de herfst en de winter voor de deur staan is Rose Gold meer dan welkom! Om de één of andere reden vind ik dat een roze blush niet echt past in de zomer. Dit fijne kleurtje daarentegen is timeless.  Naar mijn gevoel past hij echt bij alles en kan je hem dan ook dragen wanneer je wil. Vooral bij een natuurlijke look is dit een echte aanrader.


De pigmentatie van deze (en alle Sleek blushes trouwens) is geweldig! Op bovenstaande foto zie je slechts één veeg van Rose Gold. 

vreemde gelaatsuitdrukking ...
Je weet het misschien niet, maar ik ben ook gek op highlighters. Vreemd genoeg gebruik ik geen highlighter wanneer ik Rose Gold draag. Deze blush zorgt namelijk al voor een natuurlijke glow. Indien ik daarbij nog eens een highlighter zou gebruiken... Disco-alarm!


Dit is opnieuw een product waarvan ik echt ongelofelijk tevreden ben en ik zeker opnieuw zou kopen (al lijken de blushes van Sleek onverwoestbaar). Voor dit prachtige product betaalde ik slechts 4.95 euro bij Boozyshop.nl, dus voor de prijs moet je het zeker niet laten!

Hoe is jouw ervaring met blushes van Sleek? En houd jij meer van een roze of rode blush?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie