zaterdag 24 september 2011

The Question Muffin: verlaat jij het huis zonder make-up?

In de vorige Question Muffin vroeg ik hoe jij je oogschaduw het meeste draagt. Uit de reacties bleek toen dat enkelen onder jullie door de week helemaal geen make-up / oogschaduw dragen. Zelf durf ik dit eerlijk gezegd niet. Iedereen die ik ken is gewoon om me te zien met make-up. Vrienden die me toch zien zonder make-up, vragen vaak of ik ziek ben... Ik ga dus zelden het huis uit zonder me op te maken. Nu vraag ik me dus af hoe dat bij jou zit. The Question Muffin vandaag is dan ook heel eenvoudig: verlaat jij het huis zonder make-up?

Wanneer ik zeg dat ik het huis niet graag verlaat zonder make-up wil dit zeker niet zeggen dat ik dit nooit doe. Natuurlijk zijn er van die dagen dat ik echt geen zin heb om me op te maken. Wanneer ik dan geen belangrijke afspraken heb en niet naar school moet, ga ik wel eens met een 'schoon' gezicht naar de winkel. Ik vind het zelfs belangrijk om af en toe eens geen make-up te dragen. Op die manier kan je huid ademen en tot rust komen.

Ook sterren gaan wel eens het huis uit zonder make-up...
Tara Reid
Jenni Farley (a.k.a. J-WOWW)
Kendra Wilkinson
Nu het is aan jou! Vertel me of jij wel eens het huis verlaat zonder make-up en hoe je je daarbij voelt!
bron foto's: klik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie