zaterdag 10 september 2011

The Question Muffin: Mono, duo, trio, quatro,...?

Mono, duo, trio, quatro,... Ik heb het over oogschaduw dames (en heren?)! Je kan je kiezen voor één kleur of tint oogschaduw, maar natuurlijk kan je ook gaan voor meerdere tinten. Zelf ga ik haast nooit de deur uit met minder dan twee kleuren. Het liefst draag ik zelf vier of vijf kleuren. The Question Muffin vandaag is dan ook heel eenvoudig: hoe draag jij je oogschaduw het meest, mono, duo, trio,...?Wanneer ik 's ochtends gehaast ben en weinig tijd heb, probeer ik toch nog tijd te maken om een minimum hoeveelheid oogschaduw aan te brengen. Meestal neem ik dan een neutrale kleur die over mijn hele bewegende ooglid aanbreng. Vervolgens wil ik nog snel een donkere kleur aanbrengen in de arcadeboog en nog een beetje hier en nog een beetje daar. Voor ik het weet heb ik weer vier kleuren / tinten oogschaduw aangebracht. 
Nu vraag ik me dus af hoe dat bij jou zit. Wanneer jij op een doordeweekse dag oogschaduw draagt, draag jij dan één, twee, drie, vier of vijf (of meer) kleuren?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie