maandag 12 september 2011

The Pink Ones

Hoewel de zomer theoretisch gezien nog enkele weken duurt, is dit in praktijk niet te zien. Vandaar dat ik jullie vandaag enkele vrolijke roze producten wil laten. Op deze manier blijven we toch in de sfeer van de zomer, niet waar? By the way, Barbie called, she wants her make-up back!

Een Sleek blush in Pixie Pink, een echte 'Barbie-roze'! Hij lijkt heel heftig, maar hoewel de pigmentatie heel erg goed is, is de kleur op je gelaat (gelukkig) iets subtieler. Wanneer je hier klikt, lees je meer over dit prachtige product!
Ook deze Pout Polisch van Sleek in Pink Cadilac mag niet ontbreken in post met als titel 'The Pink Ones'. Al verschillende malen verklaarde ik mijn liefde voor deze Pout Polisch en in de toekomst wil ik zeker nog andere tinten! Een review over dit product lees je hierOok roze oogschaduw mag niet ontbreken in dit artikel! Deze mono oogschaduw van Catrice in 300 Pink Rock Super Star, heb ik nog nooit op m'n ogen gedragen, maar ik gebruikte hem eerder wel als blush! Dat verhaal, kan je hier nalezen!

Ook de nagels mogen best wel pink zijn! Hoewel je dit lakje vorige week al zag, mocht het ook deze keer zeker niet ontbreken!
Om dit roze artikel af te sluiten, laat ik je graag een zacht roze effect powder van Gosh zien. De kleur 'kiss' is een lief roos kleurtje, dat nog niet zo lang in m'n stash vertoeft. Binnenkort krijg je dan ook een look met dit fijne product te zien.


Al deze producten met een lieve roze kleurtjes, behoren zeker tot mijn favorieten. Toch zou ik ze zeker nooit allemaal tegelijk dragen. Felle roze wangen, felle roze lippen, roze ogen, roze nagels,... misschien is het net iets over the top.

Hou jij van the pink ones?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie