donderdag 22 september 2011

NOTD: Love Train

Sinds enige tijd houdt Kim van Cherryblush.nl een blogsale. Ze verkoopt allerlei beautyspulltjes, van krulspelden tot lipgloss. Op het eerste zicht een doodgewone blogsale, ware het niet dat de opbrengst van deze blogsale naar het goede doel gaat! Ik besloot een kijkje te nemen en zag dat Kim enkele lakjes van de Urban Decay Rollergirl Nailpolish Kit verkocht. Hiervoor onderbrak ik m'n no-buy maar al te graag. Ik bedoel: beautyproducten kopen én de wereldredden? Je moet toch gek zijn om dat niet te doen!? Vandaag toon ik je welk lakje ik kocht!Hoewel Kim drie lakjes uit de Urban Decay Rollergirl Nailpolish Kit verkocht, kon ik er maar één bemachtigen. Urban Decay is namelijk niet te koop in België, dus blogsales zijn het uitgelezen moment om producten van dit merk aan te schaffen. Dit lakje, dat de naam Love Train kreeg, is dan ook mijn eerste Urban Decay product!Love Train is een wit lakje met een zeer speciale finish. Het lijkt een beetje parelmoer, maar wanneer je beter kijkt, zie je dat het meer om een roze schijn gaat. Heel leuk!Love Train is nog al sheer, maar dat stoort me niet. Je krijgt je eigen nagels met een fijn effect. Net dat ietsje meer.


Hou jij van dit soort lakjes? Of is een volledige dekking een must voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie