zondag 25 september 2011

No buy: The End

Sinds ik laatst een bestelling plaatste bij BoozyShop, ging mij no-buy periode in. Vanaf dat moment zou ik een maand lang geen beautyproducten meer kopen, tenzij ik ze echt 'nodig' had. Dat sprak ik met mezelf af op 24 augustus 2011. Gisteren liep mij no-buy periode af. Hoewel het me niet helemaal gelukt is, heb ik toch aanzienlijk minder gekocht en uitgegeven...


Ik onderbrak mijn no-buy periode niet voor dingen die ik echt nodig had, maar toch had ik voor elke aankoop een goede reden.

Allereerst was er deze Vanilla Body Mist van The Body Shop.

Aangezien mijn LoveYourBody-punten vervielen, moest ik iets kopen indien ik ze wou recupereren. Het zou zonde zijn om er geen gebruik van te maken. Uiteindelijk betaalde ik slecht 2.95 euro voor deze Body Mist.

Vervolgens was er blogsale op CherryBlush.nl. Blogsales zijn ideaal om leuke producten aan een zacht prijsje te kopen. Het is dan ook een kwestie van er snel bij te zijn! 

En ja, ik was er dus snel bij en kocht dit leuke lakje van Urban Decay in Love Train. In totaal (lakje + verzendingskosten) betaalde ik hiervoor 5 euro.

Vorige week deed ik ook nog een andere aankoop. Ik had een moment van zwakte en ik liet me gaan, I'm sorry! :D


Ik wandelde voorbij de Catrice display in de Kruidvat en ik kon het niet laten om toch even te kijken...


Dit nieuwe lakje van Catrice in de kleur '580 Blues Brother Vol. II' zag er gewoon te mooi uit om te laten liggen. Even overwoog ik nog om een weekje te wachten, maar toen ik zag dat het het laatste uit het rek was, besloot ik om het toch maar mee te nemen. Voor dit lakje betaalde ik 2.49 euro.


Zoals je misschien wel weet, ben ik gek op nude lips. Aan deze lipstick van Catrice in 010 Be Natural! kon ik dus ook niet weerstaan. Hiervoor betaalde ik iets meer dan 3euro.

Wanneer ik terug kijk op deze maand, kan ik concluderen dat ik het best wel moeilijk vond om steeds 'neen' te zeggen tegen al die mooie en leuke producten :) Vandaar dat ik er dus ook niet helemaal in geslaagd ben. In totaal gaf ik wel veel minder uit dan normaal. Deze maand gaf ik 13.44 euro aan beautyproducten.

Wanneer jij in een no-buy periode zit, lukt het dan om je er aan te houden of onderbreek je hem soms?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie