zaterdag 17 september 2011

Huishoudelijke mededeling #02

Vorige week kon je in dit persoonlijk bericht al lezen dat ik van plan was minder frequent te bloggen. Ik kondigde toen aan dat ik vanaf 1 oktober slechts vier maal per week zou updaten. Nu heb ik besloten om reeds vanaf volgende week op die manier te bloggen. Tot nu toe verscheen er elke dag een nieuwe blogpost, maar nu ik terug naar school moet en tussendoor ook stage loop, moet ik een keuze maken. Ik wil dat zowel m'n blog als m'n schoolwerk kwaliteitsvol zijn en blijven. Vandaar dat ik mijn aandacht en energie dus verdeel tussen beiden. Na de klik lees je meer over deze kleine verandering.
Ik ben van plan te bloggen op alle 'Z-dagen' en alle 'D-dagen'. Dit wil zeggen dat er elke zaterdag, zondag, dinsdag en donderdag een nieuw artikel online zal komen. Op maandag, woensdag en vrijdag, zal het hier dus rustig zijn.
Ik weet dat velen het misschien flauw vinden dat ik minder ga bloggen omdat mijn lessen terug starten. Anderen kunnen beiden perfect combineren, maar bij mij is dat dus niet het geval. Daarom hoop ik ook dat je mijn beslissing min of meer kan begrijpen.


Het zou leuk zijn moest je blijven langskomen en reageren! Muffins At Tiffany's is namelijk heel belangrijk voor mij, net als elke bezoeker die hier langs komt. Het is leuk om te weten dat er mensen zijn die m'n schrijfsels lezen en ze fijn vinden. 
Bij deze wil ik al mijn lezers nog eens van harte bedanken!
bron foto: klik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie